23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Heavy-duty LED-armatur til aggressive miljøer

Der findes efterhånden et utal af LED-armaturer til industriel brug. Få er dog så modstandsdygtige over for høje vandtryk og aggressive rensemidler som WLC60-serien

LED-belysningen sniger sig ind i alle slags applikationer, og i industriel sammenhæng giver det rigtig god mening, at LED-teknologien åbner døren for meget effektivt forseglede ”fit-and-forget” løsninger på grund af lysdiodernes meget lange levetid. Udskiftning af lyskilden er derfor ikke længere et krav til mange typer af applikationer, hvor man i stedet lader armaturet sidde og passe sig selv i 10 og måske 20 år – og så kan man udskifte hele armaturet, når lysudbyttet falder til under 70 procent, der er den definerede levetidsgrænse for LED-baserede lyskilder.
Med WLC60-serien fra Banner, der er repræsenteret af Hans Følsgaard A/S, har virksomheden netop fremstillet en løsning, der giver kunderne de mest udtalte fordele ved LED-teknologien. Det interessante i den forbindelse er, at Banner slet ikke nævner de energimæssige fordele, som mange andre slår på tromme for, men i stedet koncentrerer sig om de mere industrielt interessant faktorer, nemlig en høj brightness, en ekstremt høj kapslingsklasse, lang levetid og anvendelse ned til meget lave driftstemperaturer. LED’er fungerer langt bedre ved lave temperaturer end eksempelvis flourescerende lyskilder, hvorfor lysdioder eksempelvis er en bedre løsning til køle- og fryserum.
WLC60-serien fra Banner leveres i to længder, 340mm og 640mm, med angiveligt klassens højeste brightness. Armaturerne er olie- kemi- og vandresistente i kapslingsklasserne IP67, IP68 og IP69K. Armaturerne tåler derfor afrensning efter de meget høje krav, der gælder i eksempelvis fødevareindustrien. Olie og smuds fra selv de hårde industrimiljøer er dog heller ikke noget problem for WLC60-armaturerne.
Kombinationen af LED’ernes grundlæggende stødsikre konstruktion og et gennemtænkt mekanisk design af såvel den forseglede kapsling som polykarbonat-/BSG-fronten giver et armaturdesign, der effektivt modstår de vibrationer og chok, der kan opstå i industrielle miljøer. Der er samtidigt mulighed for at vælge fire niveauer af lysstyrke i armaturerne.
Man forsyner WLC60-serien med en DC-spænding mellem 12 og 30 volt gennem en 4-pin integreret M12-konnektor med euro-type quick-disconnect funktion. Man kan sammenkoble flere armaturer i serier, hvad der forenkler installationen af de robuste, industrielle LED-armaturer. Så hvis forsyningen svarer til kvaliteten i Banners belysningsprodukter, har man en effektiv fit-and-forget industribelysning, som kan passe sin opgave i både år og årtier trods mekaniske udfordringer samt aggressive rensemidler og omgivelser.

For yderligere oplysninger kontakt Palle Nielsen hos Hans Følsgaard A/S på 43208600

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.078