23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når strømmen bare ikke må svigte

Nye netstiksprodukter, der låser netledningen direkte fast – eventuelt til printet. De såkaldte V-Lock produkter er også kompatible med ”normale” IEC C14-netledninger

Der er en række applikationer, hvor utilsigtede afbrydelser af netforsyningen kan give nogle meget ubehagelige effekter, når et givent apparat mister sin strømforsyning. Mange black-outs kan som regel imødegås med hurtige redninger af data – som regel på grund af foregående brown-outs, men det er næsten umuligt at sikre sig mod udtrækning af netledningen – og i det tilfælde sker afbrydelsen uden foregående varsel.
Det har Schurter, der er på Hans Følsgaard A/S’ program, fundet en effektiv løsning på med deres nye V-Lock produkter, der bl.a. rummer produkterne i KEA-serien og GSP-4 komponenten. Løsningen er lige så enkelt, som den er genial: V-Lock produkterne er en variation af den populære IEC C14-netlednings-/kabinetbøsningskombination, som en lang række apparater er forsynet med.
Systemet tilføjer en låsefunktion på kabinetsiden af den typisk trebenede netforsyning, og dermed bliver det i praksis umuligt at trække netledningen ud af apparatet ved en fejl. V-Lock produkterne er derfor en fremragende løsning i de tilfælde, hvor strømmen bare ikke må svigte, men alligevel er systemet kompatibelt med de ikke-aflåselige C14-netledninger.
KEA-serien er netledninger og kabinetbøsninger, som meget enkelt erstatter konventionelle kabinetindgange, så man slipper for ekstra omkostninger til trækaflastninger eller andre mekaniske beskyttelser mod udtrækning af netledningen. KEA-kabinetbøsningen er kompatibel med C14-konfigurationen for trebenede netledninger og har som en fin ekstra funktion en 1- eller 2-polet sikringsholder, der accepterer 5mmØ x 20mm sikringer samt 4,8mm x 0,8mm stik til forsyning af apparatets primærside. Nominelt tåler V-Lock bøsningerne 10A ved 250VAC, og de er UL-, CSA-, VDE- og CCC-godkendte.
GSP4 er en variant af V-Lock kabinetbøsningerne til direkte printmontage. Via kraftige leadede forbindelser kan den 16A IEC C20-kompatible konnektere til V-Lock netledninger, så den aflåselige funktion kan overføres direkte til et print. Der er ydermere snap-in eller skrueforbindelser, så GSP4 kan sættes ekstra godt fast på printet. GSP4 er 16A-versionen af den foregående 10A C14-version.
Schurter forventer selv, at især medico- og dataindustrierne vil have glæde af V-Lock produkterne, ligesom test- & måleapplikationer til eksempelvis langtidstests er oplagte målgrupper for en solid og sikker kobling til forsyningsnettet.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst Kristian Halager
Hans Følsgaard A/S - Elektronikafd.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047