23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mega-Line MaXX: Ny skrubskive med længere levetid

Flexovit lancerer nu en ny skrubskive i Mega-Line MaXX sortimentet til slibning og afgratning af stål og rustfrit stål. De nye skrubskiver har ifølge leverandøren længere levetid og giver hurtigere slibning.

Den nye skrubskive Mega-Line MaXX har en ny patenteret bindemiddelsteknologi, som gør skiven mere robust og slidstærk, og som dermed giver længere levetid. Det nye bindemiddel giver desuden skrubskiven et lavere vibrationsniveau og mindre støvudvikling, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø for brugeren. Som slibemiddel i skiven anvendes Zirkon, som giver høj afvirkning og hurtig slibning. Slibemidlet er meget modstandsdygtigt mod nedslidning, og giver en høj kontrolleret afvirkning sammenlignet med almindelige skiver med slibemiddel aluminiumoxid.


Skrubskiven er endvidere meget fri- og hurtigskærende, som, i kombination med den væsentlig forbedrede levetid, giver lavere totale slibeomkostninger, samt reducerer risikoen for varmeskader i materialet. Skrubskiven findes i Ø115 mm og Ø125 mm med 7 mm tykkelse. De anvendes til slibning af rustfrit stål, legeringer og kulstål, men også til aluminium og andre ikke-jernholdige materialer samt titan.

I Mega-Line MaXX sortimentet indgår også skæreskiver til stål og rustfrit stå i diameter 76-230mm samt ekstra tynde skæreskiver i 0,8mm tykkelse, som giver renere snit og mindre materialespild.

For mere information kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S telefon 46755244.

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.047