23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny finbearbejdningsrondel til profiler

Norton lancerer en ny rondel specielt til anvendelse til finbearbejdning på metal. Den nye rondel har en blød og fleksibel opbygning, hvilket gør den særdeles ideel til bearbejdning af profilerede emner.

Rondellen anvendes for at give en jævn overfladefinish efter slibning eller for at opnå en dekorativ overfladefinish, på flere forskellige typer af metal som rustfrit stål, kulstål, aluminium, messing, bronze etc.. Den anvendes også som sidste trin inden polering for at opnå en spejlblank overflade.

Rondellen er opbygget af lameller af polernylon som er limede på højkant på en bagstøtte af glasfiber, hvilket giver en meget blød og bøjelig bearbejdning. Rondellen er 115 mm i diameter med 22 mm hul og anvendes på vinkelsliber. Det bedste resultat opnås ved lav hastighed, og derfor bør vinkelsliberen have variabel hastighed. Rondellen findes i forskellige grov/finheder, og også i varianter med en blanding af polernylon og slibelærred, som forener polernylons fleksibilitet med slibelærreds aggressivitet.

Mere information www.saint-gobain-abrasives.com

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.046