23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Globalt vækstpotentiale? VITUS VÆKST, Eksportrådets eliteprogram for virksomheder med ambitioner

Vitus Vækst er Eksportrådets program for danske virksomheder, der kan og vil ekspandere internationalt og udnytte de store vækstmuligheder på fjernmarkederne.

Vitus Vækst: Adgang til vækstmulighederne på fjernmarkederne

Du får:
• Adgang til vækstmulighederne på fjernmarkederne
• En skræddersyet eksportstrategi og -succes på det valgte marked på blot 15 måneder
• Sparring med succesrige eksportvirksomheder
• Tæt parløb med en erfaren eksportrådgiver, bosiddende på markedet samt værdifuld sparring.
• Intensive workshops
• Fact finding tur til det af virksomheden valgte marked
• 300 rådgivningstimer
• Et stærkt netværk i Danmark og udlandet via Udenrigsministeriet
• Kompetenceløft i virksomheden

Vitus Vækst henvender sig til virksomheder, der vil igangsætte eksport til markeder uden for EU, EFTA, Nordamerika og Oceanien


En eksportsucces til et fjernmarked på kun 15 måneder:
Kernen i Vitus Vækst er solid forberedelse og benhård eksekvering i et intensivt parløb mellem jeres virksomhed og en erfaren eksportrådgiver fra Eksportrådet, der er bosiddende på det valgte fjernmarked. Med udgangspunkt i flere års erfaring hjælper eksportrådgiveren med at udvikle jeres virksomheds eksportstrategi og gennemføre den i praksis. Målet er klart: En ny eksportsucces på blot 15 måneder!

Strategiudvikling og fact finding:
Under strategiudviklingen får virksomheden sparring og rådgivning fra eksportrådgiveren til udarbejdelse af Go-To-Market planen for det valgte marked. Eksportrådgiveren indstationeres i virksomheden i to dage, så der opnås et grundigt kendskab til virksomheden.
Herefter sammensætter eksportrådgiveren en fact finding tur, hvor virksomheden besøger markedet
og får mulighed for at mødes med potentielle samarbejdspartnere, andre danske virksomheder på markedet, brancheorganisationer mfl. Turen vil give det nødvendige input til at kunne udarbejde en Go-To-Market plan. Virksomhed og eksportrådgiver deltager efterfølgende i to workshops, som gennemføres af internationalt anerkendte undervisere i strategi- og salgsudvikling. Derudover vil der være et særligt fokus på kultur- og markedsforståelse samt CSR og IPR. Virksomheden får til sidst mulighed for at teste Go-To-Market planen på et ekspertpanel bestående af erfarne virksomhedsledere.

Eksekvering:
I det andet modul eksekveres Go-To-Market planen i et tæt samarbejde mellem virksomheden
og eksportrådgiveren. Eksekveringsdelen vægter ca. 80 % af det samlede forløb og har fokus på udførelsen af Go-To-Market planen. Eksekveringen er et individuelt forløb og afhænger af strategien, som er fastlagt i Go-To-Market planen. Kernen er dog, at der vil være fokus på konkrete salgsaktiviteter som led i jagten på den første eksportordre. Virksomheden får her stor glæde af, at rådgiveren er bosiddende på markedet og dermed kender til muligheder og eventuelle faldgruber ved disse
udfordrende fjernmarkeder.

Vitus Vækst Prisen:
Vitus Vækst programmet afsluttes officielt med en årlig overrækkelse af Vitus Vækst Prisen til den virksomhed, der har klaret sig bedst.

Pris og Ansøgningsfrist:
Prisen for deltagelse er 96.075 kr. for 300 rådgivningstimer (værdi 274.500 kr.). Herudover betaler Eksportrådet alle udgifter til undervisere og workshopfaciliteter. Ved deltagelse i Vitus Vækst sparer virksomheden således 178.425 kr. svarende til 65 % alene på eksportrådgivning og får samtidig mange gode internationaliseringsværktøjer og generelle kompetencer. Rejseomkostninger ifm. Fact finding samt eksekveringsdelen afholdes af virksomheden.
Timeprisen reguleres én gang årligt ud fra retningslinjer fra Finansministeriet.

Kontakt programsekretariatet på 96 11 99 99 for yderligere information.

Ansøgningsfristen til andet hold er den 15. marts 2012 samt tredje hold er den 15. september 2012.
Indsend gerne ansøgningen før.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047