23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RFID-tags med op til tre gange den normale rækkevidde

Applikationsoptimerede RFID-komponenter med ekstra lang rækkevidde – og fokus på automation i fødevareindustrierne

RFID-tags til nærfeltsdetektering af korte identifikationskoder bliver stadigt mere udbredt til industrielle automationsformål. I takt med, at stort set alle brancher bliver underlagt dagligt strengere krav til dokumentation og sporbarhed, så er der er behov for at følge vareflowet igennem processerne, så samtlige forædlingsforløb kan verificeres i forhold til diverse godkendelser.
Førevareindustrien er i særdeleshed underlagt krav til sporbarhed specielt inden for forarbejdning af animalske fødevareprodukter, og derfor er RFID-systemerne oplagte til netop industrier inden for dette segment. Der har dog vist sig et behov for aflæsning over lidt større afstande end de hidtidige, og til det formål har Turck udviklet en serie af læsehoveder og tags til såvel de lidt større afstande som til formål, hvor en høj tæthedsgrad af elektronikken og tolerance over for hårde miljøpåvirkninger har afgørende betydning.
TNSLR-Q42TWD læsehovedet med tilhørende RFID-tags er udviklet specielt til formål, hvor UHF-teknologien kan benyttes. Hovedet bruger en gennemprøvet 13,56MHz HF-teknologi, men kan med Turcks Ø12mm data-carriers fungere over afstande på 35 millimeter i modsætning til de mere normale 10 til 15 millimeter. Den øgede afstand letter identifikation af eksempelvis slagtekroge på conveyors i fødevareforædlingsindustrierne.
De såkaldte BL-tags, som eksempelvis TW-Q51-HT-B128, tåler samtidigt omgivelsestemperaturer inden for et meget bredt område, -25C til 85C, ligesom Turck fremstiller tags med tæthedsklasser op til IP68.
Tags til BL-systemet har kapaciteter på op til 128Bytes, hvoraf de 112Bytes er frit tilgængelige som brugerhukommelser i den aktuelle applikation. Det er nok karakterer til, at man meget detaljeret kan beskrive det produkt eller den location, som er bundet op mod den aktuelle RFID-tag.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst Hans Følsgaard A/S, Mogens Holt Pedersen
på mhp@hf.net eller tel. 87887710

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Send til en kollega

0.048