23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Valg af bæredygtige byggeløsninger

I en ny rapport fra FORCE Technology for EURIMA analyseres betydningen af materialevalg i forskellige internationale certificeringsordninger inden for bæredygtigt byggeri.

I byggebranchen opleves en stadig stigende interesse i bæredygtige byggematerialer både i Danmark og internationalt. Den stigende interesse for bæredygtighed, betyder også at der er opstået en større interesse og ikke mindst et marked for certificeringsordninger inden for bæredygtigt byggeri.

I FORCE Technology har vi netop lavet en rapport for EURIMA (European Insulation Manufacturers Association) om internationale certificeringsordninger samt gældende og kommende standarder for rapportering af miljøforhold for byggematerialer og bygninger. I rapporten analyseres betydningen af materialevalg i fire forskellige certificeringsordninger samt i Cradle-to-Cradle (C2C) konceptet. Den fulde rapport forventes offentliggjort inden for kort tid.

En del af rapporten er publiceret i en artikel i Energiforum Danmark i januar 2012.

Læs artiklen her.


Det er senior projektleder Anders Schmidt fra FORCE Technology, der har stået for udarbejdelse af rapporten. Anders Schmidt er desuden gæstetaler på konferencen Energiforum 2012 i februar, hvor han taler om livscyklusvurderinger i forbindelse med valg i byggeprocessen.

Læs mere om konferencen her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.049