23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for tilmelding til VITUS-eksportprogrammet, Udenrigsministeriet, Ekspoertrådet.

VITUS er Eksportrådets elite-eksportpragram for danske SMVer, der ønsker succesfuld eksport på et udvalgt nærmarked indenfor blot 9 måneder. Deadline for ansøgninger til sidste runde af VITUS er 1. december 2011. ANSØG NU!!!

SIDSTE RUNDE AF EKSPORTRÅDETS EKSPORTPROGRAM VITUS NU!!!!
Du og din virksomhed kan akkurat nå at være med: Deadline for ansøgninger er 1. december 2011

Kort om Vitus:
Programmet startes op med et hold på 10 udvalgte virksomheder to gange årligt. Det består af to overordnede moduler: 2 mdr. strategiudvikling og 7 mdr. eksekvering.

Under første modul tilbyder Eksportrådet at indstationere en eksportrådgiver hos Jer. Sammen vil I og rådgiver deltage på tre workshops, hvor I i fællesskab vil udarbejde en eksportstrategi for ét udvalgt marked. Denne vil bl.a. omfatte kunde- og konkurrentanalyse, prisfastsættelse og distribution samt en konkret tids- og handlingsplan for, hvordan strategien skal eksekveres. De tre workhops vil blive gennemført af international anerkendte underviserer i salgs- og strategiudvikling.

Andet modul af programmet består af eksekveringen af strategien i et tæt samarbejde mellem Jer og rådgiver. I alt tilbydes 265 rådgivningstimer (værdi 215.975 kr.) under det samlede program, som koster 75.951 kr. Herudover betaler Eksportrådet alle udgifter til undervisere, workshopsfaciliteter og rejseudgifter til eksportrådgiverne.

Se faktaark for flere informationer eller besøg os på www.vitus.um.dk

SIDSTE CHANCE: Ansøg nu på www.vitus.um.dk

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047