23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilbehør til den kvalitetsbevidste svejser

ESAB tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, der dækker alt lige fra svejseværktøj til personlig beskyttelse. Alle produkter er produceret under strenge kvalitets- og miljømæssige krav og videreudvikles løbende.

ESABs kantsømslærer – et præcisionsværktøj til måling af svejsesømme
Danmarks mest solgte validerede kantsømslærer KL-1 Laser og KL-2 Laser, som for øvrigt sælges over hele verden, er her nu i en ny, moderniseret og endnu mere stabil og slidstærk udførelse.

KL-1 Laser og KL-2 Laser er laserskåret i refleksfrit rustfrit stål med lasergravering, der gør måleresultaterne lettere at aflæse.

KL-1 Laser måler A-mål under 45o. Med KL-2 Laser måler man A-målene, katetemål på kantsømme og overhøjden på stumpsømme.

Med KL-1 Laser og KL-2 Laser kan man kontrollere, at svejsesømmen overholder de specificerede geometriske mål.
Hver enkelt kantsømslærer er individuelt kvalitetskontrolleret og følges af et valideringscertifikat. Leveres i et beskyttelsesetui af læder.

ESABs Eye-wear - Professionelle sikkerhedsbriller
ESAB producerer flere forskellige sikkerhedsbriller, som er behagelige at have på og ikke mindst ser smarte ud – både på arbejde og i fritiden. Et par af disse briller er:

ESAB Pro Eye-wear
En brille i smart design, der leveres med 4 forskellige glastyper. Brillestangen er af typen Soft touch og leveres med nakkesnor.
Letvægtsbrillen overholder EN 166, er fleksibel og er i bedste optiske klasse 1.

Eco Eye-wear
En brille i god kvalitet til lav pris. Smart design, der leveres med 3 forskellige glastyper. Letvægtsbrillen overholder EN 166, er fleksibel og er i optisk klasse 2.
Begge typer leveres pakket i æsker med 10 stk. Alle briller er individuelt pakket og mærket med bestillingsnummer, EAN code og beskrivelse.

Yderligere information kan rekvireres hos A/S ESAB på tlf. 36 30 01 11 eller din lokale ESAB-forhandler.

www.esab.dk

esab@esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.063