23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk stålkonstruktion med en meget usædvanlig farve til finsk fotomodel

DS Stålkonstruktion har netop leveret stål til en ridehal i Finland igennem vores finske kunde.

Hallen er 66,5 m lang, 31 m bred, har en benhøjde på 4,6 m og 18 graders taghældning. Der er i alt ca. 47 ton stål i bygningen. I bygningens ene side er der et indskudt dæk, så tilskuerne kan se rideshow lidt fra oven.
Vores sælger på sagen, Jakob Riis Kristensen, kiggede en ekstra gang, da han så kundens farvevalg …
Det specielle ved denne hal er det noget utraditionelle farvevalg (RAL 4003 Erikaviolett), som man må sige falder i øjnene.

Helt sikkert første gang i DS’ historie, at denne farve er valgt og måske det varer lidt, inden farven bruges af vores danske kunder.

Vores finske kunde er en forholdsvis ny spiller på det finske marked, primært for landbrugshaller, hvor de vil gøre op med den traditionelle byggetradition, hvor mange haller udføres i limtræ og almindelig træ. Det spændende ved at arbejde med en så ny kunde, er at finde løsninger, som tilfredsstiller begge parter – både DS i produktionen men også kundes valg af materialer og samlingsdetaljer.

Lige lidt mere med hensyn til malingen:

Hos DS foregår overfladebehandlingen af stålkonstruktionerne i et 1.000 m2 stort miljørigtigt overfladebehandlingsanlæg. Vi har fire standardfarver, som der frit kan vælges imellem. Malingen er som udgangspunkt to-komponent epoxy, hvilket er utroligt stærkt, men polyuretan kan også benyttes. Vi leverer som standard fra korrosionskategori C1 til C4, mens højere korrosions­ka­te­gorier og galvanisering tilbydes i samarbejde med eksterne kvalitetsbevidste partnere.

Vores maleranlæg er meget fleksibelt og kan hurtigt omstilles til andre farver. Som udgangspunkt kan vi levere alle farver indenfor RAL og NCS farveskalaen.

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Kontaktperson

TJA
Trine Juul Axelsen
Marketingchef
+45 96 57 28 18 tja@ds-gruppen.dk

Send til en kollega

0.047