23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsegilde på Skejby Sygehus N2

Endnu en milepæl er nået. Den 22. maj 2014 var der rejsegilde på N2, DNU´s Danmarks største hospitalsbyggeri.

Bygningen, hvor der netop er fejret rejsegilde, er DNU - projektets næststørste med et samlet areal på ca. 37.000 m² som har fået lagt tag på bygningens øverste plan 7. DS leverer ca. 360 ton bare til N2 delen og har indtil videre ordrer i hus på over 900 ton samlet til Skejby Sygehus og med flere i kikkerten.

Ordren består af store mængder enkle bjælker som indeholder simple profiler med plader i begge ender, men også flere etagesrammer, kreative skæve profiler og også kæmpe konsolbjælker med plader i 50 mm gods.

DS har leveret alt konstruktionsstål til N1, hvortil leverancen er afsluttet.
I alt blev ca. 225 ton stål leveret.

Fremover vil vi fortsat levere til N2, hvor størstedelen vil være leveret indenfor de næste måneder, men også S2 er under leverance. S2 er N2’s spejlbillede og er næsten 100% identisk med N2 på alle måder. Her vil leverancen fortsætte et stykke tid ind i 2015.

Via vores professionelle og kompetente team, som har varetaget alle ordrer, har formået, at udover at imødekomme vores kunders ønsker, har vi også oparbejdet et godt og tæt samarbejde direkte med rådgivergruppen, hvor der er stor tillid i begge retninger.

Det er med stolthed DS’s projektleder, flere gange har fået spørgsmålet fra i mplicerede på pladsen, hvornår leverancen starter og svaret har været, at vi næsten er færdige og forlader pladsen indenfor meget kort tid. Som altid sætter vi stor stolthed i, at kunne arbejde struktureret, fokuseret og med stram styring, så vi undgår at forsinke andre entreprenører på pladsen.

I nærmeste fremtid forventes det, at DS indgår endnu et samarbejde på endnu et bygningssæt. Og på grund af det gode samarbejde er det DS’s håb, at vi også fremover vil være involveret i en stor andel af de fremtidige udbud.

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Kontaktperson

TJA
Trine Juul Axelsen
Marketingchef
+45 96 57 28 18 tja@ds-gruppen.dk

Send til en kollega

0.094