23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESAB bekendtgør COLFAX´s overtagelse af VITOR TECHNOLOGIES Holdings, INC

Florence, South Carolina, USA – ESAB, et medlem af Colfax-koncernen, bekendtgjorde i dag, at Colfax har indgået en bindende aftale om at overtage Victor Technologies Holdings, Inc. (”Victor”).

Denne overtagelse forener to førende organisationer med produkter, teknologier og forskning og udvikling i verdensklasse. På deres 110. år er ESAB en af de største og mest erfarne producenter af svejse- og skæreprodukter med salg og support i 80 lande og produktionsanlæg på tværs af fem kontinenter. Victor har et hundrede år lang baggrund inden for innovation og er anerkendt for deres førende mærker, herunder Victor®, Tweco®, Cigweld® og Stoody®, som fremstilles, sælges og serviceres verden over.

Fusionen af ESAB og Victor skaber en komplet produktportefølje, der giver den globale svejse- og skæreindustri en bredere vifte af løsninger. ESAB og Victor vil som to af de førende leverandører inden for branchen, begge med store, diversificerede geografiske fodspor, sammen levere større værdi til flere kunder i flere områder i verden.

”Vi vil sammen benytte vores kombinerede geografiske rækkevidde, produktteknologier, kanalressourcer og, allervigtigst, organisationsmæssige talent, til at yde innovative svejse- og skæreløsninger til vores kunder”, sagde Clay Kiefaber, Præsident & CEO for ESAB.

ESAB lægger stor vægt på konstant innovation og forbedring vejledt af kundens ønsker. Colfax Business System (CBS) vil drive ESAB's og Victors fælles indsats for at udvikle nye produkter, give merværdi til eksisterende produkter og levere differentierede kundeløsninger.

OM COLFAX CORPORATION – Colfax Corporation er en diversificeret global fremstillings- og maskinteknikvirksomhed, der leverer gas- og væskehåndteringsprodukter og fremstillingsteknologiske produkter og tjenester til erhvervskunder og offentlige kunder verden over under mærkerne Howden, Colfax Fluid Handling og ESAB. Colfax anser deres mærker for at være blandt de mest anerkendte på hvert af de markeder, de betjener. Colfax er noteret på NYSE med tickeren "CFX". Yderligere information om Colfax kan findes på www.colfaxcorp.com.

OM ESAB – ESAB er en af verdens største producenter af svejseforbrugsvarer, svejse- og skæreudstyr og tilknyttet automatisering. ESAB blev grundlagt i 1904, og tilbyder produkter til næsten hver eneste svejse- og skæreproces og -anvendelsesområde, og er vidt anerkendt som den teknologiske leder inden for branchen. Med produktionsfaciliteter på fem kontinenter og mere end 8000 medarbejdere leverer ESAB produkter og supportydelser hurtigt og effektivt til kunder verden rundt.

VARSEL VEDRØRENDE FREMADRETTEDE ERKLÆRINGER:
Denne pressemeddelelse kan indeholde "fremadrettede erklæringer", herunder sådan som dette udtryk er defineret i den amerikanske Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Sådanne fremadrettede erklæringer omfatter, men er ikke begrænset til erklæringer vedrørende Colfax's planer, mål, forventninger og hensigter, herunder vedrørende færdiggørelsen af Victor-overtagelsen og dens forventede resultater samt andre erklæringer, der ikke er historiske eller aktuelle fakta. Fremadrettede erklæringer er baseret på Colfax's aktuelle forventninger og involverer risici og usikkerheder, der kunne medføre, at de reelle resultater kan afvige betydeligt fra dem, der udtrykkes eller er underforstået i sådanne fremadrettede erklæringer.
Faktorer, der kunne bevirke, at Colfax's resultater afviger betydeligt fra de aktuelle forventninger, omfatter, men er ikke begrænset, til faktorer, der er specificeret i Colfax's rapporter, der er indsendt til det amerikanske børstilsyn U.S. Securities and Exchange Commission, herunder årsrapporten for 2013 på formular 10-K under afsnittet "Risikofaktorer".
Herudover er disse erklæringer baseret på en række antagelser, der kan blive ændret. Oplysningerne i denne pressemeddelelse er kun gældende fra og med denne dato. Colfax påtager sig ikke nogen forpligtelse til at opdatere oplysningerne heri.

Navnet "Colfax" i forbindelse med de aktiviteter, der er beskrevet i nærværende pressemeddelelse, kan omfatte en eller flere af Colfax's globalt drevne datterselskaber og/eller deres interne forretningsdivisioner og angiver ikke nødvendigvis aktiviteter, som Colfax Corporation er involveret i.

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.063