23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transportabel plasmaskærer kombinerer brugervenlighed og høj ydelse.

ESAB, der er blandt verdens førende virksomheder inden for svejse- og skæreteknologi.

Og lancerer nu PowerCut™ 400, en transportabel plasmaskæreenhed, der kan bruges på alle elektrisk ledende materialer i forbindelse med produktion, reparation og vedligehold.

PowerCut 400 er velafbalanceret og har et komfortabelt bærehåndtag, så den let kan flyttes fra en arbejdsplads til en anden eller flyttes rundt på værkstedet efter behov.

Trods sin kompakte størrelse (466×160×340 mm) og lave vægt (14,5 kg inklusive brænderen) er PowerCut 400 en højtydende maskine med en række egenskaber, som øger skærekvaliteten og gør den nem at bruge.

PowerCut 400 kan også drives ved hjælp af generator på steder, hvor der ikke er elektricitet til rådighed. Den maksimale materialetykkelse ved 230 V-drift er 10 mm ved skæring i høj kvalitet eller 13 mm, hvis finishen ikke er afgørende.

Ved 110 V-drift er den maksimale materialetykkelse henholdsvis 7 og 10 mm.

En bemærkelsesværdig egenskab ved den nye PowerCut 400 er Dynamic Arc Control, som styrer pilotlysbuen og giver en konstant lysbue ved kontinuerlig skæring i gitter eller tråd. PowerCut 400 er designet til skrabe skæring langs lige kanter eller omkring skabeloner, hvilket giver øget skærekvalitet og brugervenlighed, især for brugere uden stor erfaring. En anden brugervenlig egenskab er Voltage Booster, som giver flotte gennemgående skæringer i tykkere plader.

PowerCut 400 leveres komplet med en PT-39 plasmabrænder og et sæt sliddele. PT-39-brænderen har et kompakt og ergonomisk letvægtsdesign med et behageligt greb og et kompakt hoved, som giver bedre synlighed over lysbuen.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejseindustrien. Med velkendte processer og revolutionerende teknologier leverer ESAB med sine tilsatsmaterialer, svejse- og skæreudstyr og tilbehør løsninger til kunder verden over. Besøg www.esab.com for at få yderligere oplysninger.

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.062