23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rosio™ - Friction Stir Welding Robot til svejsning af komplicerede opgaver

ESABs nye Friction Stir Welding robotsystem Rosio™ giver mulighed for at udføre mere fleksible svejsninger i komplekse emner, typisk i aluminium.

ESABs nye Friction Stir Welding robotsystem Rosio™ giver mulighed for at udføre mere fleksible svejsninger i komplekse emner, typisk i aluminium.
Evnen til at svejse i en vilkårlig retning på et 3-dimensionelt emne, øger mulighederne for at arbejde med nye krævende FSW-opgaver.


Teknikken i detaljer
Enheden består af en ABB IRB 7600 robot, der er modificeret til FSW-metoden. Svejseudstyret er integreret i robottens mekanik, uden at begrænse robottens standard arbejdsområde.

Robottens rækkeevne strækker sig over 2,5 meter og kan klare en nedadgående kraft på op til 13 kN under svejsningen.
Ved hjælp af det avancerede kontrolsystem IRC5 med integreret kraft styring medfører god bevægelighed med høj nøjagtighed.

Systemet er udbygget i forhold til et standard bevægelsessoftware og denne udvidelse indbefatter instruktioner for lineær svejsning i vilkårlige retninger, buer/cirkler og firkantede former. Der er desuden funktioner til brugerdefinerede programmer og cirkulære opgaver, hvilket giver en hurtigt start af svejseprojektet. Et Man-Machine-Interface leverer værdifuld information om svejsningen til operatøren, hvilket giver et godt overblik over kvalitet og produktivitet.


Fordele ved brug af FSW-metoden

• Pålidelig og ensartet svejsekvalitet
• Uovertruffen styrke
• Høj produktivitet
• Minimal deformation og krympning
• Stort set ingen efterbearbejdning
• Lavt energiforbrug
• Miljøvenlig


Yderligere information kan rekvireres hos A/S ESAB på tlf. 36 30 01 11 eller din lokale ESAB-forhandler.

www.esab.dk

esab@esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.047