23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GMH - Automatisk fugefølgesystem til de fleste sammenføjninger

GMH Fugefølgesystemet er i samarbejde med ESABs motoriserede slæder og sensorenhed en unik og robust løsning når der skal løses opgaver indenfor automatiseret svejsning.

GMH Fugefølgesystemet er i samarbejde med ESABs motoriserede slæder og sensorenhed en unik og robust løsning når der skal løses opgaver indenfor automatiseret svejsning.

GMH systemet minimerer efterbearbejdning, da lysbuen altid er i samme optimale position. Den høje kvalitet vil være opretholdt gennem hele svejsningen, da operatøren ikke behøver koncentrere sig om svejsehovedet eller dettes position.
Svejseren kan i stedet overvåge hele installationen og sørge for en uafbrudt svejseproduktion, blot ved at tilføje flux og forberede udskiftning af trådspoler i god tid.

Et komplet system
Svejsehovedet er monteret på en motoriseret krydsslæde som bevæges i retningerne op-ned og højre-venstre. Sensoren er den mest vitale del af systemet og leverer information til kontrolsystemet om hvorledes slæderne skal justeres, så lysbuen bibeholdes i den mest optimale position. Der anvendes et antal forskellige mekaniske følere for forskellige opgaver – induktive sensorer kan også anvendes.

Arbejdsprocessen
Svejseren anvender et joystick til at føre svejsehovedet og de mekaniske sensorer til den korrekte position – uden behov for nogen form for programmering. Enheden sættes til spor-indstilling og svejsningen kan begynde.
Kurver kan også svejses fuldt automatisk med GMH inden for de motoriserede slæders arbejdsområde.

GMH leveres i tre versioner:
1. Med kontrolpanel på fronten
2. Med fjernregulering (uden kontrolpanel på fronten)
3. Uden kontrolpanel og fjernregulering

Yderligere information kan rekvireres hos A/S ESAB på tlf. 36 30 01 11 eller din lokale ESAB-forhandler.

www.esab.dk

esab@esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.062