23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESAB opnår globalt certifikat

ESAB, en af verdens førende leverandører indenfor svejse- og skæreudstyr, har opnået en global certificering af virksomhedens miljø-, arbejdsmiljø- og sikkerhedssystem ”Environmental and Occupational, Health & Safety Management System”.

ESAB, en af verdens førende leverandører indenfor svejse- og skæreudstyr, har opnået en global certificering af virksomhedens miljø-, arbejdsmiljø- og sikkerhedssystem ”Environmental and Occupational, Health & Safety Management System”. Det er Det Norske Veritas, der er globalt anerkendt som verdens ledende instans indenfor certificeringer, der har tildelt ESAB denne anerkendelse.

Systemet dækker alle ESABs aktiviteter og medarbejdere på verdensplan og ESAB er dermed muligvis den første verdensomspændende virksomhed inden for alle brancher, der opnår dette høje niveau af ledelseskontrol inden for både miljø samt sikkerhed og sundhed.
Tusindvis af virksomheder har opnået ISO 14001 og/eller OHSAS 18001 certifikat, men ESAB er nu den eneste globale virksomhed, som har opnået begge standarder på verdensplan.

”Det er fundamentalt for alle vore aktiviteter”, forklarer Stefan Larsson, direktør for Bæredygtig Udvikling i ESAB Gruppen. ”Da det er et globalt ledelsessystem, der dækker alle aktiviteter lige fra udvikling og design til produktion, salg og service på verdensplan, er det fundamentet for en velfungerende og optimalt ledet virksomhed.
Vore kunder og de lokalområder, hvor vi er til stede, er klar over at vore aktiviteter og produkter lever op til den samme høje standard indenfor miljø samt sikkerhed og sundhed i alle markeder og at vi har forpligtet os til løbende at forbedre vore globale standarder.
ISO 14001 og OHSAS 18001 certifikationen bekræfter ESAB som verdens førende inden for ledelse af en succesfuld, sikker og bæredygtig virksomhed.", slutter Stefan Larsson.

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.062