23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til seminar om optimering af fødevareproduktionen

Hvordan sikrer vi i fremtiden Danmarks position i front? På seminaret sætter vi fokus på mange af de aspekter, som påvirker og optimerer skæreprocesserne.

FORCE Technology og inSPIRE FOOD inviterer til seminar den 4. december kl. 9.45 - 16.15 hos FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen.

En af de mest vitale dele i fødevareproduktionen er de skærende processer. De påvirker produktkvaliteten, er omkostningskrævende og påvirker hygiejneforholdene.

Skift af knive og værktøjer har stort fokus, fordi det påvirker forhold som f.eks. nedetid, vedligeholdelses-ressourcer og indkøb af nye knive og værktøjer.

Nedslidning af knive og værktøjer er også i fokus. Nedslidning påvirker produktkvaliteten, energiforbruget og hygiejnemæssige forhold.

På seminaret hører du om udfordringer og erfaringer med skærende værktøjer
• nyeste viden inden for systematisk optimering af skærende processer
• korrekt materialevalg
• knivgeometri
• belægninger
• opmåling og slibning
• andre potentielle omkostningsreduktioner.

Hør også om principperne bag ny generation af knivsterillisation; Ultralyd og damp sikrer desinfektion og dermed en optimal hygiejne.

Tilmelding
Tilmeld dig hos Jette Jacobsen på mail jtj@force.dk senest den 26. november. Det koster 450 kroner at deltage.

Yderligere information
Kontakt Jan Elkjær Frantsen hvis du vil videre mere om seminaret på tlf. 43 26 72 52 eller e-mail jef@force.dk. Du kan også læse mere her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.062