Kom til seminar om optimering af fødevareproduktionen
Hvordan sikrer vi i fremtiden Danmarks position i front? På seminaret sætter vi fokus på mange af de aspekter, som påvirker og optimerer skæreprocesserne.
FORCE Technology og inSPIRE FOOD inviterer til seminar den 4. december kl. 9.45 - 16.15 hos FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen.
En af de mest vitale dele i fødevareproduktionen er de skærende processer. De påvirker produktkvaliteten, er omkostningskrævende og påvirker hygiejneforholdene.
Skift af knive og værktøjer har stort fokus, fordi det påvirker forhold som f.eks. nedetid, vedligeholdelses-ressourcer og indkøb af nye knive og værktøjer.
Nedslidning af knive og værktøjer er også i fokus. Nedslidning påvirker produktkvaliteten, energiforbruget og hygiejnemæssige forhold.
På seminaret hører du om udfordringer og erfaringer med skærende værktøjer
• nyeste viden inden for systematisk optimering af skærende processer
• korrekt materialevalg
• knivgeometri
• belægninger
• opmåling og slibning
• andre potentielle omkostningsreduktioner.
Hør også om principperne bag ny generation af knivsterillisation; Ultralyd og damp sikrer desinfektion og dermed en optimal hygiejne.
Tilmelding
Tilmeld dig hos Jette Jacobsen på mail jtj@force.dk senest den 26. november. Det koster 450 kroner at deltage.
Yderligere information
Kontakt Jan Elkjær Frantsen hvis du vil videre mere om seminaret på tlf. 43 26 72 52 eller e-mail jef@force.dk. Du kan også læse mere her.