23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opmærkningen der tåler mosten

Enkelt, mobilt og prisbilligt opmærkningssystem, hvor mærker i flere slags metal kan overleve mindre brande og overmaling

Ofte er det de mest simple stykker teknik, der er de mest geniale. Folk, der har rundet de 40 vil sikkert huske Dymo-printerne, som med en sindrig pistol og en klæbende, kraftig tape kunne bruges til opmærkning af det meste. Det var et billigt og enkelt system rettet mod forbrugermarkedet – og måske nok en forgænger for mange typer af professionel opmærkning.
Her er det så, at MEHT-maskinen og det medfølgende opmærkningssystem fra Panduit, der forhandles gennem Hans Følsgaard A/S, kommer ind i billedet. Princippet i MEHT-maskinen er i daglig brug ikke så langt fra den oprindelige Dymo-maskine. Det er et nemt og logisk system, som på kort tid kan give folk inden for industrien, håndværkere og folk, der arbejder i felten et effektivt system til sikker og blivende opmærkning af alle slags maskiner og installationer.
Det geniale ved Panduits MEHT-system er, at den rent mekanisk prægepistol trykker tal og bogstaver på metalfilm, der leveres i en bredde af ½” (12,7mm). Metalfilmen er tyk nok til at kunne holde til mosten i mange år, og filmen leveres i længder op til syv meter – rullet op som en tape – i aluminium eller rustfrit stål i enten 304- eller 316-legering.
De klare fordele ved mærkningsskilte i metal er, at skiltene tåler såvel mindre brande, hårde miljøbelastninger og overmaling uden tab af den individuelle information, som er præget på skiltene. Det letter fastgørelsen af skiltene, da prægepistolen ved afslutning udformer to forsænkede fastgørelsesslidser, så med en wire kan fastgøre mærkningen til maskinen eller installationen.
På grund af den simple udformning og den rent mekaniske udførelse koster et komplet Panduit MEHT-mærkningssystem under 3.000 kroner, så det er oplagt at have med i værktøjskassen.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047