23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAG sætter fokus på arbejdssikkerhed med u-beskyttelsesliser

Nogle gange kan pladsen være trang, og der kan være behov for afskærmning af skarpe kanter for at sikre mod personskader og ulykker på arbejdspladsen.

AAG blev kontaktet af en kunde, som havde set vores u-beskyttelseslister til Royal Arena, og ønskede sig samme løsning for at højne sikkerheden for deres medarbejdere. Nogle gange kan pladsen være trang, og der kan være behov for afskærmning af skarpe kanter for at sikre mod personskader og ulykker på arbejdspladsen.

Kunden har i dette tilfælde efterspurgt en specialløsning, som passer præcis til deres behov, hvilket vi naturligvis kunne hjælpe med. Listerne er fremstillet af polyurethan og er opbygget med en kerne af PU-skum samt et slidlag i massiv polyuretan, som er et ekstremt holdbart materiale.

Beskyttelseslister fra AAG kan anvendes til afskærmning af skarpe hjørner, kanter eller udsatte rør. De anvendes desuden på maskiner, reoler eller køretøjer. Læs mere om AAG beskyttelseslister

Ønsker du en kundespecifik løsning, hjælper vi også dig i udviklingen af din unikke løsning. Kontakt vores salgsteam for et uforpligtende tilbud eller nærmere information på telefon +45 98 15 80 22 eller mail info@aag.world.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047