23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mere sikkerhed med SINEMA Remote Connect v. 3.1

Nu med multi-factor authentication

Kender du SINEMA Remote Connect? SINEMA Remote Connect er en løsning til at forbinde sikkert til en installation, til kunder m.m., så du kan udføre vedligehold, opdateringer og remote fejlfinding m.m

Med en version 3.1 af Remote Connect er der kommet two-factor authentication på brugere, så det at logge på er blevet mere sikkert. MFA – eller multi factor authentication – består af noget kendt og noget, du tilfører dit login fra en authenticator app.

Udover MFA har v 3.1 fået tilføjet flere firmware-containere, så man nu kan opdatere flere typer af routere med firmware automatisk via update-servicen på SINEMA Remote Connect serveren.  

Ydermere kan du konvertere tre almindelige client-licenser til én floating-licens, så licensen automatisk bliver frigivet ved user logout. Der er også blevet introduceret en ny variabel online-licens, så du selv kan vælge, hvor mange connections din licens skal indeholde. Den starter med 64 connections og er variabel herfra. 

Alle client-licenser håndteres nu på serveren i stedet for på hver enkelt programmeringsstation, hvilket giver et komplet overblik af licenserne på serveren. Clienten har også fået en ‘server-telefonbog‘, så man kan gemme flere serverforbindelser til hurtig aktivering.  

SINEMA Remote Connect gør brug af SCALANCE-porteføljen for at kunne lave sikre forbindelser til serveren, mobile netværk, fast fortrådede forbindelser m.m.  

Relevante links:

Læs mere om SINEMA Remote Connect (EN)

SINEMA Remote Connect - Server

SINEMA Remote Connect - Clients 

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.079