23948sdkhjf

Vidste du, at din virksomhed kan spare told i Indien?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Selvom EU endnu ikke har en handelsaftale med Indien, kan man spare told. For Indien er et såkaldt GSP-land, hvilket betyder, at man kan spare told ved import fra Indien til EU.

I disse dage finder et stort officielt erhvervsfremstød til Indien sted. Indien er et spændende, stort og udfordrende marked for danske virksomheder, og landet er verdens femte største økonomi med 1,4 mia. indbyggere. Og Danmark har blandt andet en grøn strategisk partnerskabsaftale med Indien med fokus på den grønne omstilling og rent vand.

Den danske vareeksport er også steget fra ca. 3 mia. kr. i 2005 til knap 5 mia. kr. i 2021. Og realvæksten af økonomien skønnes at være knap 7 pct. årligt frem mod 2030.

The Trade Council kan hjælpe din virksomhed med at finde konkrete toldsatser både ved eksport til og import fra Indien. Også hvis I gerne vil eksportere direkte fra Indien til et tredje land, hvor Indien har handelsaftaler.

Se videoen og læs mere her eller kontakt den danske ambassade i Indien her.  

Det igangværende erhvervsfremstød afholdes af The Trade Council og den danske ambassade i Indien i partnerskab med Dansk Industri og Dansk Erhverv.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093