23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Servicebesøg på destilleri

Servicetekniker Sebastian Nordstedt fra Geopal har været på servicebesøg hos en af vores kunder, som ejer et destilleri, da det var tid til at skifte sensorer og batteri. På destilleriet hænger der tre GJ-EX eksplosionssikre gasdetektorer, som detekterer for ethanol.

Ethanol er betegnelsen for ren alkohol eller finsprit og er meget brandfarlig, og derfor er det nødvendigt med gasdetektering. Selve gasdetektorerne sidder på væggen nær gulvet bag de store tanke, så de var ikke helt nemme at tilgå, og derfor måtte Sebastian også suge maven ind og klemme sig igennem, så han kunne skifte sensorerne. Heldigvis gik det nemt og smertefrit!

Herefter skiftede Sebastian batterierne på alarmcentralen GJ-03R, som man typisk anvender, hvor der er behov for flere målepunkter, det vil sige tre eller flere gasdetektorer. Centralens opgave er at modtage og behandle signalet fra de tilsluttede detektorer, udføre nødvendig signalbehandling samt at afgive gasvarsel og gasalarm.

Sebastian havde ligeledes medbragt testgas for at sikre, at gasdetektorerne detekterer for det de skal, og at de giver alarm ved ønsket koncentration.

Servicebesøget afsluttede, som altid, med en udførlig servicerapport med alt relevant information fra det udførte arbejde.

Vil du også have besøg af Sebastian eller en af vores andre serviceteknikere? Så få en professionel serviceaftale hos Geopal og dermed en sikker samt tryg arbejdsplads.

Læs mere om Geopal service her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063