23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jonas har sat karrierevejen på PARKERING

I løbet af foråret 2023 lancerer DS Flexhal et nyt forretningsområde – Multi-Storey Car Parks. DS Flexhal har udnævnt Jonas Bang Eriksen til afdelingschef for vores nye forretningsområde – ’Parkeringshuse i Skandinavien’.

”Som totalentreprenør er vi kendt for at opføre nogle af Danmarks største lager- og logistikbyggerier. Netop vores erfaring med volumenbyggerier i stål og beton er et stærkt incitament for at indtage markedet; Parkeringshuse i Danmark og Skandinavien”, udtaler Jonas Bang Eriksen.
 
Den strategisk planlagte udvidelse kommer som et naturligt resultat af vores nye ejerforhold. GOLDBECK har mere end 30 års erfaring med opførelse af parkeringshuse, de har opført omkring 1.000 parkeringshuse i hele Europa. Det er et gennemprøvet og veldesignet koncept.
 
Pilen peger på Jonas
”Pilen pegede helt naturligt på Jonas, da vi skulle finde en afdelingschef til at varetage vores nye forretningsområde”, siger direktør Anette Storm. ”Jonas blev ansat hos DS Flexhal i 2017 og det har været en fornøjelse at se, hvor hurtigt han er vokset med opgaver og ansvar. Han har allerede haft flere tillidshverv hos DS Flexhal og vi har valgt at investere i en lederuddannelse til Jonas – han både kan og vil, han er dygtig og målrettet og så har han altid et smil på læben. Og, da Jonas udbad sig om en 5-års-karriereplan, var forretningsudvidelsen et oplagt udviklingspotentiale for både Jonas og DS Flexhal”, fortæller Anette Storm.
 
”Jeg er glad og stolt over udnævnelsen og for de udviklingsmuligheder jeg har hos DS Flexhal. Jeg glæder mig til for alvor at sætte karrierevejen på ’PARKERING’”, smiler Jonas Bang Eriksen. Jeg har været i Tyskland, hvor jeg er blevet ’uddannet’ i GOLDBECKs parkeringshuskoncept og er nu klædt på til at indtage det skandinaviske marked sammen med resten af teamet i DS Flexhal. Vi er allerede i gang med vores første parkeringshus, ’House of Parking, som skal opføres i Viborg”, fortæller Jonas Bang Eriksen – nu ’Afdelingschef for Parkeringshuse Skandinavien’.

Jonas Bang Eriksen er uddannet civilingeniør indenfor byggeri og anlæg ved Aarhus Universitet. Han blev ansat hos DS Flexhal i 2017 som kalkulatør. I 2019 blev Jonas udnævnt som tilbudsleder med ansvar for tilbud og kontrakter og har varetaget projekter i alle størrelser. Sideløbende med tilbudslederrollen har han drevet byggefaglig projektledelse på bl.a. DSV Hedeland-projekterne og nemlig.com-byggeriet. Jonas er også vores ’praktikpladsansvarlige’ – han varetager kontakten med uddannelsesinstitutionerne, deltager i rekrutteringen af unge studerende og introducerer praktikanter til DS Flexhal.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047