23948sdkhjf

Platform.as' Jyllandsafdeling flytter til Skejby

| Medlemsnyhed | Indrykket af Platform a|s

Udover en placering endnu tættere på motorvejsnettet får udlejningsvirksomheden meget mere plads og væsentligt forbedrede faciliteter, hvilket kommer kunderne til gode.

Der er vokseværk i Platform.as. Udlejningsvirksomhedens afdeling i Aarhus har længe været udfordret på plads i takt med, at flere kunder og mere materiel bliver serviceret i Jylland og på Fyn. Det tager den landsdækkende virksomhed nu konsekvensen af, og flytter sin afdeling i Tilst i det vestlige Aarhus til en endnu større lokation i det nordlige Aarhus. Den nye adresse er Graham Bells Vej 25A, 8200 Aarhus N, der ligger i et erhvervsområde i bydelen Skejby - en meget central placering i forhold til motorvejsnettet. Udover den nye geografiske placering er der flere forretningsmæssige årsager til flytningen.

- Den primære grund til flytningen er, at vi ganske enkelt er vokset ud af de nuværende faciliteter i Tilst. I øjeblikket deler vi plads og kontorbygning med en anden udlejningsvirksomhed, som vi har lejet os ind hos. Det betyder i praksis, at vi har maskiner stående flere steder på matriklen. Det er ikke en optimal løsning, og derfor har vi søgt efter og fundet en ny og større lokation, som vi kan råde over selv. I Skejby får vi nogle faciliteter, som vil danne et optimalt grundlag for forbedret effektivitet, kvalitet og kundeservice, så for vores kunder er flytningen bestemt en stor gevinst, siger Casper Gorm Knudsen, adm. direktør i Platform.as.

Med flytningen skifter Platform.as 3.000 kvm. grund og oplagringsplads i Tilst ud med godt 10.000 kvm i Skejby. Samtidig bliver pladsen til værksted og lager næsten firedoblet, og virksomhedens faciliteter til kontor, kantine og omklædning bliver mere end fordoblet. Med den ekstra plads bliver det nemmere at holde styr og orden på materiel og reservedele, og de forbedrede indendørsforhold giver mulighed for at servicere og klargøre endnu flere maskiner på samme tid.

- Blandt andet fordi vi er DRA-certificeret udlejer, har vi en masse procedurer for, hvordan vi skal behandle og servicere maskinerne. Og det er alt andet lige nemmere, når vi har mere plads til rådighed, siger Casper Gorm Knudsen, og fortsætter:

- Det er desuden vigtigt at have nogle arbejdsplatforme stående klar til udlejning i nærområdet, så vi kan agere agilt i markedet, når kunderne ønsker hurtig levering. Det er vigtigt at kunne reagere hurtigt i udlejningsbranchen. Især håndværksmestre og mindre entreprenører kræver indimellem meget hurtig levering i forbindelse med, at de får nye opgaver. Eller når de opdager, hvilken fantastisk maskine en arbejdsplatform er målt på fx mobilitet, fleksibilitet, arbejdsmiljø og økonomi sammenlignet med et traditionelt stillads, siger Casper Gorm Knudsen.

Smidigere logistik på pladsen bliver en kærkommen sidegevinst, da antallet af eksterne vognmænd kommer til at falde markant, når Platform.as ikke længere skal dele matrikel med en anden udlejningsvirksomhed.

Flytningen sker pr. 16.12.2022.

Om Platform.as
Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, overdækkede platforme, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Platform a|s

Broenge 4
2635 Ishøj
Danmark
Platform a|s

Billeder & videoer

Den nye lokation giver også mulighed for at have flere arbejdsplatform stående klar ti udlejning med meget kort varsel. Her er pladsmand Michael Jespersen i gang med at skabe orden på den nye plads.\n

Send til en kollega

0.099