23948sdkhjf

Nithin vil styrke Svanehøjs bidrag til den grønne omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Svanehøj Danmark A/S

Mød den nye Sales Director for gas, Nithin Sudarsan, der skal styrke Svanehøjs fokus på løsninger til håndtering af flydende gas.

Den 1. oktober tiltrådte Nithin Sudarsan som Sales Director for gas hos Svanehøj. Han har arbejdet i den maritime industri gennem mere end 20 år; senest som Sales Director hos Desmi Ocean Guard, og før det Hamworthy Pumps og Wärtsilä.

Han er dermed en profil, der tilfører værdifuld erfaring og markedsindsigt til Svanehøjs i forvejen stærke salgsorganisation.
 
- Svanehøj gennemgår en virkelig interessant udvikling. Jeg ser frem til at drage nytte af den ekspertise, der allerede eksisterer her og blive en del af rejsen. Svanehøj er en virksomhed med stort fokus på nye energiløsninger, hvilket passer perfekt med mit ønske om at bidrage til den grønne omstilling ved at udbrede løsninger til carbon capture og flydende gas, fortæller Nithin.
 
Nithin vil få en vigtig rolle i bestræbelserne på at forsætte Svanehøjs vækst og strategiske fokus på at understøtte marineindustriens udfasning af fossil energi.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Svanehøj Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
Svanehøj Danmark A/S

Send til en kollega

0.094