23948sdkhjf

Få data fra dit lokalt installerede anlæg - med Embrace IoT

| Medlemsnyhed | Indrykket af DeltaM2M ApS

DeltaM2M har udviklet et system, som via Modbus kan hente data og sørger for opbevaring på en server - og herfra bringes videre til en computer, tablet eller smartphone. Det kan være data fra en elmåler, en sensor, en vægt eller noget helt andet.

Servicetilsyn er en stor omkostning for mange virksomheder. Det er dyrt at have en servicetekniker med bil og værktøj på landevejen.

DeltaM2M tilbyder en komplet IoT løsning, hvor driftstilstanden af maskiner og anlæg løbende overvåges. 

Via særlige algoritmer kan man forudsige, om et problem er under opsejling før det sker, og så kan en simpel udskiftning af en sliddel let foretages ved lejlighed. Alternativet er et driftsstop, et nødkald og en bekostelig reparation.

Tænk hvad jeres virksomhed kunne spare, hvis blot hvert andet serviceeftersyn kunne undværes. Og tænk hvad det ville spare miljøet for.

Det hedder "Preventive Maintenance" eller "Forebyggende Vedligeholdelse" og er i virkeligheden ret simpelt: Vi sørger for at de alarmbeskeder, dit udstyr udsender kommer frem til rette vedkommende.  Kommer der en fejl, kan der reageres omgående. 

Der er mange som tilbyder systemer, som kan noget tilsvarende. Men der er ikke mange, som dækker så bredt, som vi gør. For os spiller det ingen rolle, hvilket fabrikat din sensor, måler eller maskine er. Hvis udstyret kan udsende en alarmbesked kan vi opfange den og omsætte den til et format, som kan opfattes af alle. Det betyder meget stor fleksibilitet for vores kunder, når man ikke længere er begrænset til udstyr fra blot én producent.

Tilmed er vi fleksible omkring systemopbygning. Det er let for os at arbejde med Microsoft Azure, men vi er fleksible. Vil I have data til jeres egen server klarer vi også det. 

DeltaM2M har udviklet Embrace IoT, som har en universel grænseflade til det tilsluttede udstyr - vi kan stort set modtage data fra alt.  Kontakt os for mere information.

Læs mere om Embrace IoT her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DeltaM2M ApS

Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Danmark
DeltaM2M ApS

Send til en kollega

0.142