23948sdkhjf

Fremtidens bæredygtige løsninger skal udvikles i fællesskab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Svanehøj Danmark A/S

Med Christian Rugholm i en nyoprettet stilling som Group Director for Business Development and Strategy vil Svanehøj øge sit fokus på strategiske partnerskaber og investeringer, der kan accelerere overgangen til klimaneutrale brændstoffer.

”Skibsfarten udleder hvert år 1 milliard ton CO2. Lad os sammen tage hånd om vores fælles fremtid og klimamål!”
 
Sådan lyder opfordringen fra Svanehøj, der har sat den grønne omstilling øverst på agendaen i strategien ”Let’s grow together”. Det handler ikke mindst om at gribe de grønne forretningsmuligheder og bringe Svanehøjs kompetencer inden for håndtering af flydende gas i spil i nye sammenhænge.
 
Til at stå i spidsen for den proces har Svanehøj udpeget Christian Rugholm. Efter knap to år som Executive Business Partner er han tiltrådt stillingen som Group Director for en nyoprettet Business Development and Strategy-funktion.
 
- Som verdenssamfund står vi over for nogle meget seriøse udfordringer, og ingen kan skabe den nødvendige forandring alene. I Svanehøj bidrager vi aktivt til den grønne omstilling i marineindustrien, og vi ønsker at dele vores viden og erfaringer med andre virksomheder, institutioner og netværk, så vi sammen kan gøre endnu mere. Kun i fællesskab kan vi udvikle de teknologiske løsninger, som markedet har brug for i overgangen til et fossilfrit samfund, siger Christian Rugholm.
 
I sin nye stilling bliver det Christian Rugholms opgave at etablere strategiske partnerskaber og identificere nye mulige markeder og forretningsområder i den grønne omstilling. Christian Rugholm får også en vigtig rolle på området for strategiske investeringer.
 
- Det kræver en enorm forandringsparthed, hvis vi skal lykkes med at fortsætte den vækst, vi oplever i disse år. Christians evne til at udfordre status quo og se nye muligheder har bidraget betydeligt til Svanehøjs positive udvikling. Udnævnelsen er en markant styrkelse af vores setup inden for forretningsudvikling og et signal om, at Svanehøj ønsker at spille en endnu større rolle i den grønne omstilling, siger Group CEO Søren Kringelholt Nielsen.
 
Den nye Business Development and Strategy-funktion integreres i Svanehøj Group og dækker således både Svanehøj Danmark, Hamworthy Pumps og den nye forretning for landbaserede aktiviteter, Svanehøj Tank Control Systems.
 
Christian Rugholm er cand.merc. i økonomistyring og kom til Svanehøj i starten af 2021 fra en stilling som Business Development Specialist hos MHI Vestas.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Svanehøj Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
Svanehøj Danmark A/S

Send til en kollega

0.11