23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kreativ tænkning udløste stor ordre til Gravlund

En særlig løsning sikrede ny storordre til den danske gummifabrik i Ballerup.

Fra tid til anden er det nødvendigt at vende tingene lidt på hovedet for at løse en specicik opgave. Det skete for nylig hos Gravlund Industrigummi, da en kunde ønskede en ekstruderet gummiprofil, som skulle holde formen rundt om et hjørne uden at gå på kompromis med pasformen.

Det er en noget nær naturstridig opgave, eftersom der i rundingen vil opstå overflødigt materiale og emnet dermed ikke længere holder formen optimalt. Men lidt kreativ tænkning fra eksperterne hos Gravlund endte med en holdbar løsning:

 - Det er i grunden en ret simpel løsning, selvom den kræver omhu og omtanke at udføre. Vi stanser en smule af materialet væk i profilen, så den er lettere at bøje, og efterfølgende støber vi nyt gummi i det hjørne hvor det behøves, fortæller Mads Gravlund om den kreative løsning, som både gav kunden en besparelse og viste gummiets uendelige muligheder.

I dette tilfælde udløste det en ordre på 1000 hjørner som skulle støbes sammen til en god kunde.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

AD
André Dahl
Salgschef
andre@gravlund.dk

Send til en kollega

0.062