23948sdkhjf

Gravlund leverer gummidele til bølgeenergianlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Det lille bølgeenergianlæg har været under udvikling i en årrække, og Gravlund Industrigummi har været sparringspartner på gummiteknologien i hele processen.

Da Per Resen Steenstrup købte et lille bølgeanlæg for at videreudvikle teknologien til det patenterede Smart Power Buoy bølgeenergianlæg, tog han kontakt til Gravlund Industrigummi, som skulle levere knowhow om gummiteknologien i anlægget.

Gennem årene er det blevet til udvikling af adskillige prototyper og efterfølgende produktioner af diverse gummidele, der indgår i anlægget.

- Jeg kontaktede Gravlund Industrigummi, fordi jeg ønskede sparring om gummiteknologien og samtidig havde behov for produktion af forskellige prototyper med korte leveringstider. Det var en god beslutning, og i dag er Gravlund også en del af det næste kapitel med færdigudvikling af bølgeanlægget, udtaler Per Resen Steenstrup fra Resen Waves.

Resen Waves Smart Power Buoy er den første i verden til at udnytte den konstante bevægelse af bølger til at drive AUV’er og instrumenter i havet med ren, vedvarende, kontinuerlig energi, samtidig med at den letter uafbrudt datakommunkation i realtid.

Har din virksomhed også en specialproduktion i støbeskeen, hvor du har brug for at teste dig frem til det helt rigtige resultat både hvad angår udformning og materialer? Så tilbyder Gravlund Industrigummi sin ekspertise i rådgivningsfasen. Egne produktionsfaciliteter gør det muligt at teste flere varianter, da vi hurtigt kan fremstille forskellige udfaldsprøver, hvad angår materialer, hårdhed, farvevalg m.m.

Ring til os og få mere information på telefon 44669830 eller på info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores virksomhed i Ballerup ved København for at høre mere om mulighederne.

Om Gravlund Industrigummi:

- Virksomheden har mere end 70 års erfaring indenfor gummibranchen, hvor vi producerer komponenter i teknisk gummi til industrien.

- Vi opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA, og er certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.516