23948sdkhjf

Sådan forenes gummi og keramik til en valse

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG ROM GUMMI

Kan keramik og teknisk gummi forenes i en løsning? Ja, det kan det godt, og netop det har vi gjort i disse meget specielle gummivalser/trækruller.

Og hvorfor har vi så det, tænker du måske – det har vi gjort, da kombinationen af keramik og vores varmvulkaniseret gummi, giver trækrullerne ekstrem høj friktion og slidstyrke og dermed længere holdbarhed.

Se flere billeder af trækrullerne her.

Og ekstra holdbarhed har de brug for. De skal nemlig installeres på lastbiler der kører med færdigblandet beton, hvor de sørger de for at trække et langt teleskopbånd, også kaldet betonaflæsningsbånd, der transporterer den færdigblandet beton fra blanderen og ud på den ønskede lokation. Trækrullernes ekstra holdbarhed giver lastbilerne en længere driftstid og øger deres effektivitet.

Når trækrullerne begynder at blive slidt renoverer vi dem hurtigt og effektivt så de opnår samme stand som da de var nye. Det er både hurtigere og billigere end at skulle investere i helt nye trækruller.

Følg os på LinkedIn, og få et ugentligt indblik i vores mange andre spændende projekter indenfor teknisk gummi, plast og skum. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG ROM GUMMI

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG ROM GUMMI

Send til en kollega

0.11