23948sdkhjf

Stor ordre til havmølleprojekt betyder ny produktion i USA

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG ROM GUMMI

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle vi har vundet et projekt til den amerikanske havmøllepark Ocean Wind 1, der kommer til at ligge øst ud for det sydlige New Jersey.

Og netop dette projekt, bliver ikke som de andre havmølleparker vi har været involveret i. For første gang skal vi nemlig ikke producere vores gummiløsninger i Lemvig, men i stedet i USA, hvor vi etablerer en ny produktion til projektet. 

Produktionen starter i januar 2023 og fortsætter otte måneder frem. Vi skal i alt producere og levere vores varmvarmvulkaniseret gummiløsning til 784 stålkomponenter, der tilsammen udgør de 98 havmølle-fundamenters bådlandinger.

Vores nye produktion etableres med henblik på, at den skal være nem at transportere videre og etablere på en ny lokation enten i USA, Asien eller Europa. Vores gummiløsninger til havmølle-fundamenter er efterspurgt i markedet, men alt for store geografiske afstande kan vanskeliggøre projektet, hvor der som regel er en stram deadline. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde at rykke produktionen helt tæt på kunden, og på den måde nedbringe leverings- tid og omkostninger.

Lidt om Ocean Wind 1
Havmølleparken danner i alt 1.176MW og leverer strøm svarende til det årlige elforbrug i ca. 500.000 amerikanske husstande.

Følg os på LinkedIn, og få et ugentligt indblik i vores mange andre spændende projekter indenfor teknisk gummi, plast og skum. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG ROM GUMMI

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG ROM GUMMI

Send til en kollega

0.093