23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor ordre til havmølleprojekt betyder ny produktion i USA

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle vi har vundet et projekt til den amerikanske havmøllepark Ocean Wind 1, der kommer til at ligge øst ud for det sydlige New Jersey.

Og netop dette projekt, bliver ikke som de andre havmølleparker vi har været involveret i. For første gang skal vi nemlig ikke producere vores gummiløsninger i Lemvig, men i stedet i USA, hvor vi etablerer en ny produktion til projektet. 

Produktionen starter i januar 2023 og fortsætter otte måneder frem. Vi skal i alt producere og levere vores varmvarmvulkaniseret gummiløsning til 784 stålkomponenter, der tilsammen udgør de 98 havmølle-fundamenters bådlandinger.

Vores nye produktion etableres med henblik på, at den skal være nem at transportere videre og etablere på en ny lokation enten i USA, Asien eller Europa. Vores gummiløsninger til havmølle-fundamenter er efterspurgt i markedet, men alt for store geografiske afstande kan vanskeliggøre projektet, hvor der som regel er en stram deadline. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde at rykke produktionen helt tæt på kunden, og på den måde nedbringe leverings- tid og omkostninger.

Lidt om Ocean Wind 1
Havmølleparken danner i alt 1.176MW og leverer strøm svarende til det årlige elforbrug i ca. 500.000 amerikanske husstande.

Følg os på LinkedIn, og få et ugentligt indblik i vores mange andre spændende projekter indenfor teknisk gummi, plast og skum. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047