23948sdkhjf

FleetManagement, Flådestyring, Tracking så det kan bruges!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solutionweb ApS - |Apps|Tracking|Web Kodning|

Hvis du vil vide hvor dine biler er, og hvor de har været, så kan vi hjælpe dig. Vores FlådeStyrings løsninger hjælper dig til at tjene flere penge. Vi vil bare spare så meget Co2 som vi kan komme til!

Vi har samlet de 20 første gode grunde til at bruge Flådestyring på dette  LINK

Vores platform understøtter din logistik og transport forretning hele vejen. 

Med Flådestyring er du i stand til at træffe gode forretningsmæssige beslutninger, her og nu. 

Løsningen vi tilbyder dig, tager udgangspunkt i et avanceret webbaseret platform til visualisering af din flåde, herunder livetracking, historik, eco-drive, rapporter og mange andre funktioner, som understøtter beslutningstagningen og administrativ færdiggørelse af ordrer.

En GPS log på køretøjer kan bruges til at informere kunder hvornår man rent faktisk har været hos dem. I tilfælde af diskussion om et køretøj har forvoldt en påstået skade, vil en GPS log også kunne underbygge ens påstande. Det betyder også at eventuelle diskussioner omkring hvem var hvor og hvornår (eller ikke var) hurtigt og effektivt kan kontrolleres og dokumenteres.

Må vi spare 3% på din dieselregning? Ved at bruge Flådestryingsdata tilgængelig, bliver ECO Drive en realitet, således at måling og coaching af chauffører understøttes. 
Vi har yderligere tricks til at spare på din brændstof. 

Hvis du vil høre mere om Flådestyrings mulighederne for dig, kontakt eksperten: Douwe Hoekstra, på 40558016 eller dh@solutionweb.dk

 Læs mere på www.solutionweb.dk

 

Medlemsnyhed

Send til en kollega

0.094