23948sdkhjf

Arbejdsplatforme er mobile og gode for arbejdsmiljøet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Platform a|s

Mobile og fleksible arbejdsplatforme kan i langt de fleste tilfælde afløse det traditionelle stillads - og så højner platformsløsninger arbejdsmiljøet markant. Det har flere entreprenører og håndværksmestre har fået øjnene op for.

Arbejdsplatforme er velegnede til stort set alle typer af facadearbejde og i al slags vejr. Sidstnævnte især hvis platformene overdækkes. De har kapacitet til at flere personer arbejder samtidig på platformenes store dæk, og de bringer materialer, maskiner og værktøj med op og ned for mandskabet. De er desuden nemme og præcise at indstille i højden, da de styres vha. en fjernbetjening - og de kan flyttes efter behov. Alt sammen med til at give brugerne stor gavn og fleksibilitet i hverdagen.

Skræddersyede platformsløsninger

Hos Platform.as skræddersyr vi platformsløsningen til den konkrete bygge- eller renoveringsopgave. Vi besigtiger, projekterer, leverer, monterer, flytter og afhenter platformene efter behov. Det uagtet, om platformene skal køre op og ned ad en lige facade, monteres omkring et hjørne på en bygning, bruges i forbindelse med et rundt byggeri eller noget helt fjerde.

Arbejdsplatformene kan bygges med forskellige former for konsoller og specialdæk, så de også kan bruges, når der er fremspring i facaden, fx altaner og karnapper. Det elektriske glidedæk er et godt eksempel på et sådan specialdæk.

Værdiskabende ekstraudstyr højner arbejdsmiljøet

En arbejdsplatform er ikke bare en arbejdsplatform. Den kan udstyres med en lang række af forskellige typer ekstraudstyr fx topkraner, kranarme og minichassis. Det gør platformen særligt egnet til at løse en masse forskelligartede og udfordrende opgaver.

Bygges platformsløsningen med en murerkonsol, betyder det, at murerne slipper for at ligge på knæ eller stå på tå, når stenene skal lægges. De står på konsollen - 50 cm. under platformsdækket - ind mod facaden, og arbejder, mens sten, mørtel osv. ligger på platformsdækket ved siden af dem. Belastende arbejdshøjder kan derfor undgås.

Og en overdækket platform kan være med til at reducere antallet af vejrligsdage og sygedage samt skabe effektive arbejdsdage og arbejdsglæde - selv når det regner og blæser. For håndværkerne kan holde sig tørre og undgå den værste træk og kulde. Desuden mindskes risikoen for arbejdsskader, når arbejdsunderlaget holdes tørt. Overdækningen sørger samtidig for at materialer, el-værktøj mv. ikke bliver vådt.

Skal der monteres tunge glaspartier, er det muligt at montere et vakuumsug på arbejdsplatformen. Det gør det nemt og bekvemt at løfte store vindues- og dørpartier, og håndværkerne undgår tunge og nedslidende løft.

Mobile arbejdsplatforme er ganske enkelt et super godt eksempel på en innovativ løsning, der er udviklet til byggebranchen – en branche med stigende fokus på effektivt og sikkert arbejdsmiljø. Vores vision i Platform.as er derfor også at få vores arbejdsplatforme ud på endnu flere byggepladser i Danmark. Og samtidig sprede budskabet om, at mobile arbejdsplatforme, i langt de fleste tilfælde, er den rigtige – og mest værdiskabende – løsning, når der skal arbejdes i højden.

Tag os derfor med på råd, når du har en facadeopgave, så du kan koncentrere dig om det vigtigste - dit bygge- eller renoveringsprojekt!

Om Platform.as
Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, overdækkede platforme, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Platform a|s

Broenge 4
2635 Ishøj
Danmark
Platform a|s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.225