23948sdkhjf

Live Webinar: Næste generation af hjullejefedt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klüber Lubrication Nordic A/S

Med den næste generation af Klübers specielle smøremiddel til dit hjulleje, vil du være et skridt foran. Vi er glade for at kunne præsentere det nye produkt i live webinaret "Næste generation af hjullejefedt" den 6. oktober kl 14-15.

Hvad kan du forvente?

Hjullejer på godsvogne stiller høje krav til det anvendte smøremiddel. Smøreevnen skal sikres pålideligt over et bredt temperaturområde, såvel som ved variable hastigheder og vibrationer og også ved længere stilstandsfaser og længere brugsperioder. Derudover kan brugen af ​​et ikke-certificeret smøremiddel have betydelige konsekvenser, hvis uheldet skulle være ude.

Lær vores nye fuldsyntetiske hjullejefedt at kende. Certificeret i henhold til DIN EN 12081 og DIN EN 12082 og tilgængelig over hele verden!

Under dette webinar vil vores eksperter forklare, hvordan Klüber Lubrication markant kan øge dine vedligeholdelsesintervaller på hjulsætslejer.

Takket være det nye, innovative produktkoncept, der allerede har været afprøvet og testet i flere år, kan de samlede omkostninger reduceres markant. Sæt kursen for fremtiden for jernbanegodstransport med os.

Benyt lejligheden til at stille dine spørgsmål i Q&A-sessionen og udveksle ideer med vores eksperter.

Lær mere og tilmeld dig her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klüber Lubrication Nordic A/S

Literbuen 9
2740 Skovlunde
Danmark
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.094