23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Alle mennesker har et talent, som kan udvikles”

Massiv international vækst og en organisation i rivende udvikling kræver flere HR-ressourcer. Derfor har Svanehøj ansat Tina Donslund i en nyoprettet stilling som Global HR Manager.

Efter en længere årrække i tech-branchen – senest som Head of People & Talents hos Trackunit A/S – har Tina Donslund taget hul på en ny udfordring i marinebranchen med en ansættelse som Global HR Manager hos Svanehøj.
 
Hun er pr. 1. august 2022 trådt ind i en virksomhed med en lang og stolt historie, som i disse år undergår en gennemgribende transformation, drevet af den grønne omstilling. Svanehøj har mere end fordoblet medarbejderstaben siden 2019 og er i dag til stede i Danmark, Frankrig, UK, Japan, Singapore og Kina.
 
- Svanehøj har sat bæredygtig øverst på dagsordenen og er i gang med en rigtig spændende udvikling, som medfører store forandringer i virksomheden. Min opgave bliver at hjælpe med at fastholde en stærk kultur og sikre, at vi har de rette kompetencer ombord til rette tid, siger Tina Donslund.
 
En arbejdsplads, hvor folk har lyst til at være og udvikle sig
Med ansættelsen af Tina Donslund har Svanehøj fået en Global HR Manager, der har stor erfaring med kompetenceudvikling på både leder- og medarbejderniveau. I tæt samarbejde med ledelsen skal hun nu i gang med at definere en stærk medarbejderstrategi med afsæt i Svanehøjs værdier; people, trust, innovation, excellence og cost-effective.
 
- Min tilgang er, at alle mennesker har et talent, som kan udvikles. Det kræver en kultur, der motiverer medarbejderne til at være ambitiøse. Svanehøj skal i endnu højere grad være en arbejdsplads, hvor folk har lyst til at være og udvikle sig. På den måde kan vi blive endnu bedre til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, siger Tina Donslund.

Svanehøj Danmark A/S
Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25895010
P nummer: 1001589684

Kontaktperson

AH
Anette Hurup
Head of Brand and Communication
+45 24289814 ahu@svanehoj.com

Send til en kollega

0.063