23948sdkhjf

Stennevad er klar til Vindmessen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

De seneste år har vist, at energisektoren er i vækst på alle parametre. En vækst, der kræver viden, arbejdskraft og ikke mindst vedligehold. Stennevad har specialiseret sig til at servicere og levere inden for personlige værnemidler.

Energi er og forbliver et buzz-ord verden over. Det ved de i Stennevad, hvor de gennem flere år har specialiseret sig i at levere produkter og service til professionelle inden for blandt andet energisektoren. Efterspørgslen på energi stiger og stiger. Det stilller stadig større krav til leveringen af produkter og services. Det kræver igen professionelle fagfolk, der kan yde optimalt inden for deres fagområder. 

Stennevad assisterer professionelle med eftersyn, servicering og levering af personlige værnemidler. Løsninger, der er tilpasset de mange forskellige behov, der aktuelt er, når det handler om sikkerhedsudstyr og sikring af personer, der arbejder med blandt andet vedligehold af vindmøller. 

Den lille Esbjerg-virksomhed er kendt af mange i Danmark, men ønsker også at øge kendskabet til, hvilke udfordringer de kan hjælpe kunderne med at løse i hverdagen. Det kan være emner som eftersyn af udstyr. Eller løbende opdatering af dokumentation og sporing af grej, der er ude i marken. Registrering og certificeringen er blevet en kæmpe del af en allerede travl arbejdsdag for mange. Derfor tager Stennevad imod alle interesserede gæster, der vil høre om personligt sikkerhedsudstyr samt service og vedligehold heraf. Det sker altsammen til WindEnergy messen i Hamborg ultimo september. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109