23948sdkhjf

Prototypeudvikling af emner i teknisk gummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi har stor ekspertise inden for specialopgaver, som tager udgangspunkt i udvikling af prototyper i gummi og som oftest ender i produktion

Hos Gravlund Industrigummi udfører vi specialopgaver i særligt tæt samarbejde med vores kunder. Det er et tilbud, der især henvender sig til de kunder, som ønsker en erfaren sparringspartner i forbindelse med produktudvikling. I udviklingsprocessen har vi sammen mulighed for at optimere gummiemnet med udgangspunkt i prototyper, og vi tilbyder selvfølgelig også at producere det færdigudviklede produkt.

Intern produktion og lang erfaring

En af vores store forcer i prototypeudviklingen er vores interne produktion i Ballerup ved København, der giver os en  høj fleksibilitet. Optimal tilpasning af form, gummikompounds og produktionsmetoder kan ske ved at producere prototyper og udfaldsprøver til det rigtige resultat opnås ved at ændre emnets udformning og funktion. Vi har mange års erfaring inden for området, hvorfor vi igennem hele processen er klar med kyndig rådgivning. Vores kunder spænder fra mindre produktionsvirksomheder til store internationale medicinalvirksomheder

Den udviklede støbeform er kundernes ejendom, som vi gerne opbevarer til fremtidige opgaver. Alle ordrestørrelser imødekommes, hvilket sikrer vores kunder højest mulig fleksibilitet.

Har du behov for rådgivning eller forespørgsler vedr. industrigummi er du velkommen til at kontakte vores tekniske team på 44669830 eller på info@gravlund.dk. 

Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion.
I mere end 70 år har virksomheden opbygget en stor viden omkring gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner af gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher. Vi er ISO certificeret i ISO 9001 Kvalitet - ISO 14001 Miljø - ISO 45001 Arbejdsmiljø.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.093