23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Træk vejret sikkert i fremtiden

T-Air fra RSG sikrer dig en arbejdsdag med komfort og moderne tilførsel af friskluft, når omgivelserne kræver brug af åndedrætsværn. Dit firma står måske over for en større udskiftning af produkter. Stennevad hjælper med solid og holdbar løsning.

Gennem mere end 30 år har Stennevad solgt og rådgivet i korrekt brug af åndedrætsværn. Det har bragt den vestjyske sikkerhedsleverandør rundt over alt på et marked for en gruppe af værnemidler, der kræver viden og respekt. Hvis ikke disse begreb er tilstede hos slutbruger og sælger, så kan tingene ende helt galt.

T-Air er et af de bedste og nyeste produkter, ført af Stennevad. En revolutionerende turbomotor, der ud over at tage ekstra godt fat i brugerens hånd i forhold til brugervenlighed, også sikrer dig og dine kolleger lang oppetid, en bred vifte af indstillingsmuligheder.

T-AIR giver dig nu en unik mulighed for at kontrollere dit forbrug af filtre samtidigt med, at du også kan passe bedre på din turbomotor. Her får den højest mulige beskyttelsesklasse inden for turbomotorer og PAPR.

Fordele:

Heavy Duty batteri

Elektronisk kontrol: Visuel - Akustisk - Vibration

LED display: Luftflow - Filterkapacitet - Batteri

Vandtæt IP65 for dekontaminering

Mulighed for kodning af motorindstillinger og alarmer for filterskift

Motoren indstilles specifikt efter, hvilken hoveddel, den kombineres med. 

Med RSG er du sikret for fremtiden, når du skal beskytte din vejrtrækning på arbejde.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.047