23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Personbeskyttelse og gasdetektering for professionelle...

Senko

Hos Elma er vi stolte af at kunne præsentere det komplette program af transportable gasdetektorer, fra den internationalt anerkendte producent Senko, til brug i forbindelse med personbeskyttelse.

Programmet består af en række single gasdetektorer, der kan konfigureres med én ud af i alt 7 forskellige måleceller, til detektering af fx ilt (O2), hydrogen (H2) eller ammoniak (NH3), for bare at nævne et par konfigurationsmuligheder.

Derudover kan vi også tilbyde multigasdetektorer til beskyttelse ved arbejde i applikationer med f.eks. kloak og spildevand mm.

Multigasdetektorerne kan konfigureres med en kombination af elektrokemiske måleceller og enten en pellistor eller en infrarød målecelle til måling af brændbare gasser.

Sidstnævnte konfiguration medfører en række fordele, hvor den vigtigste og mest afgørende forskel på en pellistor og en infrarød målecelle er, at en infrarød målecelle ”fails to safety”.

Det betyder at, hvor der er risiko for at klassiske måleceller kan gå i mætning ved opbevaring ved meget høje gas-koncentrationer og holde op med at måle, alarmerer den infrarøde celle altid.

Af yderligere fordele kan nævnes mindre afvigelse af sensorens nulpunkt, længere levetid, samt mindre strømforbrug, der medfører en uhørt lang batterilevetid, som i dette tilfælde er helt op mod 60 dage på en enkelt opladning af 4-6 timers varighed.

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
Marketingchef
+45 45954585 tt@elma.dk

Send til en kollega

0.046