23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvilken betydning har en stærk vulkanisering for CIMBRIA?

Varmvulkanisering af gummi har altid været en af vores kernekompetencer, og vi kan ikke blive andet end stolte når vores kompetencer, viden og løsninger viser sig, at have stor betydning for vores kunder.

En af de kunder er CIMBRIA, som er en af verdens førende inden for maskiner og udstyr til industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer.

Vi har spurgt, om de vil sætte nogle ord på, hvilken betydning vores kompetencer og løsninger har for dem.

"RG Rom Gummi er en seriøs samarbejdspartner, som vi har arbejdet med i 4-5 år"
" Til fremstilling og renovering af gummivalser og tromler, har de altid udvist dygtighed og stor fleksibilitet i deres arbejde og performance. Der har aldrig været kvalitetsproblemer af nogen art, hvilket er et kæmpe plus i bogen. RG Rom Gummi er altid hurtige til at sætte sig ind i vores problemstillinger og er meget løsningsorienterede. Vi er meget glade for samarbejdet, som vi også ønsker at udvide til andre komponenter i fremtiden.

RG Rom Gummi har formået at øge kvalitet og performance med en solid og stærk vulkanisering af gummibelægning på vores valser og tromler. Det holder og har givet os positiv anerkendelse fra vores kunder rundt om i verden. I vores dagligdag betyder fleksibilitet, kvalitet, den rigtige pris samt konstruktivt samarbejde rigtig meget. Alt det leverer RG Rom Gummi til perfektion.  – så vi er meget tilfredse og kan kun anbefale andre at bruge RG Rom Gummi som samarbejdspartner.

- Mads L. Lyndrup
Strategisk Indkøbschef

Følg os på LinkedIn, og få et ugentligt indblik i vores mange andre spændende projekter indenfor teknisk gummi, plast og skum. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047