23948sdkhjf

Defekt kælderelevator blev startskuddet til stor aftale

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordelektro A/S

Nordelektro fik en defekt elevator tilbage i drift – og servicerer i dag 30 elevatorer hos stor uddannelsesinstitution i hovedstadsområdet.

18 måneder. Så lang tid havde en kælderelevator hos en stor uddannelsesinstitution i hovedstadsområdet stået stille på grund af en række defekter. Den ejendomsansvarlige tog kontakt til Nordelektro, der fik opgaven og sendte sine elevatorspecialister til København. De gav elevatoren en hovedrenovering med alt fra ny styring, nye motorer og kabler til nye tryk og nyt betjeningspanel.

– I vores dialog med kunden fik vi hurtigt identificeret, at institutionen kunne opnå en stor gevinst ved at arbejde forebyggende med service og vedligehold på deres elevatorer. Vi fortalte om vores fleksible servicekoncept, og da de samtidig var meget tilfredse med kvaliteten af vores renovering, blev vi enige om at indgå en serviceaftale. Siden har vi fået flere og flere elevatorer ind under aftalen, fortæller Henrik Jacobsen, overmontør i elevatorafdelingen hos Nordelektro.

De fleste af institutionens bygninger er i flere etager og benyttes dagligt af rigtig mange studerende og ansatte. Med regelmæssig service og forebyggende vedligehold sikrer Nordelektro, at elevatorerne kører stabilt, og at dyre reparationer undgås.

SAMME GODE SERVICE I HELE LANDET
Serviceaftalen omfatter i dag over 30 elevatorer, og på grund af geografien har det krævet en særlig fleksibilitet. Køreturen fra Aalborg til København er lang, når uheldet er ude og en elevator rammes af driftstop. Derfor har Nordelektro allieret sig med en lokal samarbejdspartner til at tage de akutte udkald. Nordelektros egne teknikere står for alle planlagte serviceopgaver og reparationer.

– Udgangspunktet var, at vi skulle have folk i København en uge hver anden måned. Det har vi nu ændret til en uge hver måned, fordi aftalen er blevet større. Hertil har vi tilknyttet en lokal partner til akutte udkald. Det sikrer, at vores kunder i København får den samme gode service som vores kunder i Nordjylland, siger Henrik Jacobsen.

Inden for elevatorer samarbejder Nordelektro med en række leverandører, som er valgt ud fra, at deres produktprogram passer godt til netop renoveringsopgaver. Det er specialelevatorer med en høj grad af fleksibilitet i forhold til fx størrelse og kapacitet.

Vil du vide mere?
Læs mere om Nordelektros elevatorforretning her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordelektro A/S

Østerport 3
9000 Aalborg
Danmark
Nordelektro A/S

Send til en kollega

0.094