23948sdkhjf

Overvågning og kontrol af vakuumprocesser gjort simpelt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Den nye serie af VACTEST vakuummåleudstyr fra Busch er state-of-the-art teknologi, til måling af vakuumniveauer i processer.

I tekniske processer er det enormt vigtigt at nøjagtigt overholde trykket i vakuumassisterede processer, idet det er et vigtigt parameter for at sikre optimal effektivitet og den bedst mulige produktkvalitet.

VACTEST vakuummåleudstyr fra Busch er designet til at kombinere de nyeste fremskridt inden for vakuummåleteknologi med en enestående produktkvalitet – hvilket giver en innovativ og omfattende portefølje af vakuummålere og controllere. Dette gør det muligt at matche den rigtige måleteknologi til hver eneste proces.

 Robust konstruktion, pålidelighed og målenøjagtighed er nøglefunktioner ved disse måleenheder, hvilket gør dem til det ideelle valg til at overvåge og kontrollere ens vakuumproces, uanset om det er inden for industri eller forskning.
Disse state-of-the-art teknologier tillader et bredt måleområde fra 1600 til 5x10-10 millibar, der dækker alle vakuumniveauer med nøjagtighed. Alle sensorer overholder internationale standarder og regler som CE og RoHS.

En række forskellige sensorteknologier indgår i VACTEST-serien, hvorfor den dækker hele området fra grov vakuum til ultrafin vakuum. De kan grundlæggende opdeles i to hovedkategorier: direkte og indirekte trykmåling. Det direkte måleprincip er uafhængigt af procesgassen og er baseret på det tryk, som molekylestrømmen udøver på en membran. Denne metode bruges hovedsageligt til grov og medium vakuumprocesser. Ved et højere vakuumniveau anvendes indirekte måleprincipper, baseret på særlige egenskaber ved procesgassen, såsom varmeledningsevne eller ioniseringssandsynlighed. I modsætning til den direkte målemetode afhænger disse principper af typen af procesgas. Derfor skal der anvendes en specifik korrektionsfaktor for hver procesgas – undtagen for luft og nitrogen.

En række faktorer skal tages i betragtning ved valg af den korrekte sensor. Ud over processen og de omgivende forhold spiller trykområdet, den nødvendige nøjagtighed og gassammensætning en nøglerolle for at opnå optimale måleresultater. Med de tre tilgængelige produktlinjer opfylder Busch VACTEST-serien både nøjagtighed, måleområde og funktionskrav for ethvert vakuumsystem eller -proces.

VACTEST digital transmitters er avancerede målere, der kommer med et komplet udvalg af muligheder som standard. Deres intelligente mikrocontroller-arkitektur tillader en optimal sensorstyring samt mange indstillingsmuligheder, hvilket gør dem til den ideelle løsning til en række forskellige applikationer.

VACTEST digitale sendere er baseret på Pirani sensorteknologi eller på kombinationer af Pirani/kold katode eller Pirani/varm katode teknologier.

VACTEST analog transmitters har et kompakt, robust og funktionelt design.
Takket være deres fremragende målenøjagtighed og stabilitet er disse sendere ideelle til centraliserede overvågnings- og kontrolsystemer.

VACTEST mobile gauges er den perfekte håndholdte løsning til kvalitetssikring med vakuumprocesser og vedligeholdelse. Disse batteridrevne målere tilbyder forskellige funktioner, såsom et USB-indgang til eksport af data og visning samt en datalogger. De kan endda bruges under vakuum. For eksempel kan disse målere forsegles i vakuumemballage for at måle trykket i emballagen.

 VACTEST active sensor controllers som er kompakte styreenheder, er designet til drift af flere vakuummålere på samme tid. De kan bruges enten som en table-top enhed eller monteret på et stativ, den har en intuitiv menunavigation og sikrer fuld kontrol over enhver sender. Parametre, såsom korrektionsfaktor for gastype, trykenheder, sætpunkter og andre gavnlige funktioner er let at justere.

Ud over måleapparaterne er VACTEST Viewer også tilgængelig. Det er en gratis Bluetooth applikation til overvågning af mobile enheder via et Android system.

Den kan bruges til at vise trykværdierne for op til 16 tilsluttede sensorer. Værktøjet er designet til eksport af data via Bluetooth og er ideelt egnet til vedligeholdelses- og kalibreringsformål. Almindelige alarmer såvel som visuelle kan forudindstilles til maksimale og minimale trykværdier.

Vil du høre mere om VACTEST og dens muligheder kan du kontakte Busch,
Du kan også skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.102