23948sdkhjf

Anti-kondensvarmer til elektromotorer og generatorer.

| Medlemsnyhed | Indrykket af SynFlex A/S

Elektriske varmebånd, også kaldet varmebændler, af typen ACH/F SP fra SynFlex A/S, er en billig beskyttelse mod kondens i roterende elektrisk udstyr.

Typisk anvendelse vil være i elektromotorer og generatorer, der drives under fugtige eller våde forhold. Det kunne være i offshore-, skibs- og marineudstyr, havnekraner, brøndpumper og alt udstyr, der opererer i et tropisk miljø.

Ved montering af anti-kondensvarmere allerede på designstadiet eller som eftermontering, kan der spares udgifter til dyre reparationer i form af omvikling og dermed nedetid i driften eller produktionen.

Varmebåndet er designet til at indgå i imprægneringsprocessen. Motorproducenter eller -reparatører monterer den valgte varmebændel omkring motorens spolehoveder ved at snøre dem fast eller ved at anvende passende tape / klæbebånd, som skal påføres i længderetningen over hele varmelegemets længde og bredde inden lakimprægnering fortages.

Ved eftermontering i en elektromotor eller en generator, er fremgangsmåden den samme, men her er det vigtigt efterfølgende, at lakere motorens viklinger med to lag lak.

Et varmebånd er normalt dimensioneret til at passe rundt om statorpakken og skal dække mindst 70 % af omkredsen. Vælges der et varmelegeme, der er længere end omkredsen, skal man sørge for at holde overlapningen adskilt fra den oprindelige omdrejning med minimum 5 mm for at undgå hot spots.

Kontakt vores kundeservice på tlf. 44 48 55 00 eller info@synflex.dk for yderligere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SynFlex A/S

Lejrvej 3
3500 Værløse
Danmark
SynFlex A/S

Send til en kollega

0.109