23948sdkhjf

Gummipakninger og tætninger til alle formål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi producerer nøjagtig den gummipakning, der er behov for

Faktorer som UV-påvirkning, slid og kontakt med kemikalier er afgørende for hvilken gummikompound og hvilket design, vi anbefaler.  

Gummi er kompromisernes materiale: Når en egenskab fremhæves, sænkes en anden. Derfor er rådgivning om materialevalg samt brug af kvalitetsgummi en vigtig parameter for at opnå et godt resultat.  

Gravlund Industrigummi anvender udelukkende gummikompounds fra europæiske gummi-blanderier i høj kvalitet og med tilhørende certifikater. Vi har stor ekspertise i produktion af pakninger til alle formål og i alle seriestørrelser, hvor gummitypen typisk vil være EPDM, Nitril, Viton eller Silikone. Indstøbning af metal og lærred i pakninger udgør en stor del af Gravlunds produktion.  

Hos Gravlund kan vi tilbyde følgende produktionsmetoder: Udstansning, transferstøbning, kompressionsstøbning med og uden vacuum og sprøjtestøbning. Dette muliggør produktion af den optimale pakning. Ved specialproduktioner produceres efter ordre, og egen produktion muliggør kort vej fra bestilling til levering. Som standard tilbyder vi en leveringstid på 2-3 uger fra ordreafgivelse. 

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup. Se invitation på www.gravlund.dk
 
Om Gravlund Industrigummi: 
 
Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser.  
 
- Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018. 
- Opretholder for 8. år i træk den højeste kreditrating, AAA.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078