23948sdkhjf

Nyt stort værksted sikrer hurtigere reparationer i Singapore

| Medlemsnyhed | Indrykket af Svanehøj Danmark A/S

Over 140 af verdens største internationale shippingkoncerner og maritime serviceudbydere har base i Singapore. Med et 1.000 kvm. stort værksted styrker Svanehøj sin serviceafdeling og sikrer hurtigere reparationer til kunderne i Port of Singapore.

Det nye værksted åbnede i januar 2022 og er en del af en strategisk beslutning om at komme tættere på kunderne og tilbyde hurtigere reparationer af blandt andet pumper, kompressorer, sikkerhedsventiler og niveaumålere.
 
- De fleste af vores kunder har fast base i Singapore, og de værdsætter at have tætte bånd til deres serviceudbydere. Når vi kender hinanden personligt, bliver samarbejdet bedre og mere effektivt. Kunderne stoler på os, og vi har den fornødne indsigt i deres forretning, der gør, at vi kan imødekomme deres behov, fortæller Martin Lund Jensen, der er Service Manager for Svanehøj i Singapore.
 
Større kapacitet
Med det nye værksted i Singapore sikrer Svanehøj, at kunderne har de bedste muligheder for at få foretaget reparationer i verdens næststørste containerhavn. Værkstedet er topudstyret, og medarbejderne har alle nødvendige maskiner til rådighed. Med eget klimakontrolleret reparations- og testcenter kan Svanehøj teste alle reparationer under optimale forhold.
 
Størstedelen af værkstedets ordrer omhandler reparationer af sikkerhedsventiler og niveaumålere samt kalibrering af udstyr. Men Martin Lund Andersen forventer en større opgavespredning i takt med, at flere skibe dokker i Singapore. Det gælder blandt andet reparationer af pumper og kompressorer.
 
- Med et nyt og større værksted her i Singapore har vi mulighed for at tage flere opgaver ind, da vi har øget vores kapacitet. Det er positivt for os, men i høj grad også for vores kunder, der har behov for hurtige reparationer, siger Martin Lund Jensen.
 
Højt ambitionsniveau
Med det nye værksted følger et øget ambitionsniveau. I dag udgør reparationer og service på LPG-skibe størstedelen af ordrerne, men Svanehøj ser et stort potentiale inden for LNG-skibe. Derudover skal et nyt marked udforskes. Svanehøj har i januar 2022 overtaget virksomheden Wärtsilä Tank Control Systems, hvilket åbner nye muligheder inden for service af målesystemer til LNG- og LPG-tanke på både skibe og terminaler på land.

- Service- og reparationsopgaver på LNG-skibe kommer uden tvivl til at fylde mere i vores hverdag. Derudover ser vi nogle muligheder inden for landbaserede terminaler, som vi skal i gang med at forfølge. Her vil vores nye faciliteter være en stor fordel, siger Martin Lund Jensen.
 
Svanehøj beskæftiger i dag 15 medarbejdere på værkstedet i Singapore. Men inden for de næste måneder forventer Martin Lund Jensen at tilføje yderligere fire ansatte til at håndtere den stigende ordremængde.

Læs mere om Svanehøhs serviceforretning her: https://www.svanehoj.com/service-solutions/marine-service/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Svanehøj Danmark A/S

Fabriksparken 6
9230 Svenstrup J
Danmark
Svanehøj Danmark A/S

Send til en kollega

0.094