23948sdkhjf

Stor interesse for @SEA-@SHORE efter opgradering

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEA HEALTH & WELFARE

Seneste opgradering af @SEA-@SHORE har øget brugervenligheden, stabiliteten og sikkerhedsniveauet, og interessen for platformen er fortsat stor, fortæller konsulent Rolf Johan Trap, der administrerer platformen.

 Han og hans kolleger modtager hver uge omkring 20 henvendelser med spørgsmål om blandt andet installation af platformen og om specifikke kemikalier i databasen.

 ”Vi er glade for alle henvendelser og kommer også gerne ud til rederierne for at præsentere platformen og de nyeste funktionaliteter, og høre deres konstruktive input. Man er også meget velkommen til at besøge os her i Rødovre” siger Rolf Johan Trap.

 Senest har syv medarbejdere fra SCANDLINES besøgt SEA HEALTH & WELFARE for blandt andet at blive præsenteret for @SEA-@SHORE efter opgraderingen og tale om de nye regler for Sikkerhedsdatablade, som er trådt i kraft 1. januar 2022.

 ”Flere af os har kontaktet Rolf online og på telefon, og det fungerer rigtig godt. Men det giver lidt mere at besøge SEA HEALTH &WELFARE. Vi var blandt andet interesseret i at komme lidt dybere ned i det nye sikkerhedsdatablad og de nye regler, og hvordan vi skal forholde os til det i forhold til registrering på @SHORE. Samtidig var det godt at få sat ansigt på Rolf og møde nogle af hans kolleger. Så vi vil helt klart anbefale andre at planlægge et besøg hos SEA HEALTH & WELFARE,” lød det fra deltagerne.

 Ifølge Rolf Johan Trap er antallet af henvendelser om @SEA-@SHORE faktisk faldet en del efter opgraderingen og det hænger sammen med at platformen efterhånden er blevet meget driftssikker. Den øgede stabilitet betyder, at Rolf kan arbejde mere med optimering af brugervenligheden samt udvikling af nye funktioner. Efter planen skal der blandt andet ses på en ny risikovurderingsproces og en ny kemisk risikovurdering.
Læs mere om seneste opgradering af @SEA-@SHORE. Klik her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEA HEALTH & WELFARE

Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Danmark
SEA HEALTH & WELFARE

Send til en kollega

0.093