23948sdkhjf

Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave

| Medlemsnyhed | Indrykket af Thybotech ApS

Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave ind på værkstedet, og som kræver en ret grundig renovering.

Pumpen har haft slugt et stykke metal. Det har haft en voldsomt konsekvens hvor slag og vibrationer har knust det bagerste glideleje. Og det har gjordt skade på aksel, løbehjule og trykringe samt aflastningsring.

Jeg er nu igang men renovering af denne pumpe hvor vi renoverer delene med termisk påsprøjtning og rundslibning. Reparation af løbehjule og efterfølgende afbalancering af dem. Dertil bliver alle delene rengjorte, pudset og poleret. Samling af hele pumpen igen med nye originale reservedele fra KSB. Justeret med de givende tolerancer. Og der bliver lavet en udførlig rapport på renovering af denne opgave.

Pumpen er klar til drift om 14 dage hvor kunden igen skal køre, efter en større revitions stop på hele deres anlæg.

Kontakt info:
Thorben Nørskov
thorben@thybotech.dk
www.thybotech.dk
DØGNVAGT: 20862640


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Thybotech ApS

Industrivej 12
8653 Them
Danmark
Thybotech ApS

Billeder & videoer

Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave ind på værkstedet, og som kræver en ret grundig renovering.Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave ind på værkstedet, og som kræver en ret grundig renovering.Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave ind på værkstedet, og som kræver en ret grundig renovering.Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave ind på værkstedet, og som kræver en ret grundig renovering.Thybotech ApS har fået denne store og spændende pumpe opgave ind på værkstedet, og som kræver en ret grundig renovering.

Send til en kollega

0.093