23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gå-hjem-møde: Vedligeholdelsesstrategier i pharma og biotek

Vær med d.14. juni, når vi diskuterer, hvordan pharma- og biotekvirksomheder kan optimere produktioner og skabe forretningsværdi med den rette vedligeholdelsesstrategi.

En undersøgelse fra december 2020 påviste, at danske life science-virksomheder havde stort fokus på at digitalisere deres produktioner.

Mens næsten 50 % af de virksomheder, der deltog i undersøgelsen, havde digitaliseret meget af deres produktionslinjer og processer, kæmpede mange med bl.a. datadrevet produktionsoptimering, indsamling af data fra procesudstyr og prædiktivt vedligehold. Problemstillinger, som mindre og mellemstore virksomheder ofte møder, men som også mange virksomheder med store og ældre produktionslinjer kan relatere til.

På dette gå-hjem-møde får du inspiration til, hvordan I skifter fokus på vedligehold - fra at det mest af alt er en nødvendighed til at anskue vedligehold som optimeringspotentiale. Du får indsigt, der kan hjælpe jer med at finde og skabe data fra jeres produktion og transformere den til forretningsværdi for din virksomhed – uanset om dit fokus er kortere gennemløbstid, højere kvalitet eller mere effektive processer.

Gå-hjem-mødet er relevant for produktions-, fabriks- og procesledere og ansvarlige, der er interesserede i at vælge den rigtige vedligeholdelsesstrategi for deres produktionssites.

Du kan  se programmet og tilmelde dig arrangementet her.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

AP
Ana Petrina
apt@force.dk

Send til en kollega

0.047