23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Flexhal har afleveret nemlig.com

DS Flexhal afleverede, ultimo april, spritnyt distributionscenter i Brabrand til nemlig.com.

DS Flexhal afleverede, ultimo april, spritnyt distributionscenter i Brabrand til nemlig.com.

nemlig.com har hidtil distribueret dagligvarer fra varehuset i Brøndby, men kan med denne jyske udvidelse nu imødekomme et stærkt stigende salg i deres online-supermarked.

Bygningens 39.248 kvm fordeler sig med varehus på 28.519 kvm inklusiv 8.000 kvm køle- og fryserum samt 9.000 kvm administration, kantine og velfærd.

Projektchef Jeppe Ramskov Jeppesen fra DS Flexhal, der står i spidsen for byggeriet, fortæller: ”Det har været en god byggeproces, hvor alle har arbejdet godt sammen. Og, så er det en fornøjelse at være med til endnu et projekt, hvor bæredygtighed er tænkt ind i byggeriet allerede fra starten. Det er NEMLIG ikke kun bygningens flotte facade, der er grøn. Afkølingen af de store fryse- og kølerum genererer store mængder overskudsvarme og her er der skabt en unik løsning, hvor 90% af varmen genanvendes til opvarmning af bygningens resterende rum. Også, den hvide tagpap er et led i det bæredygtige byggeri – tagpappet reducerer udviklingen af NOx-partikler og sænker desuden temperaturen i bygningen”.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062