23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gummifender på størrelse med en minibus renoveres

Vi var i sidste uge taget en tur til Kalundborg for at renovere disse enorme gummifendere, som går under navnet Yokohama-fendere. Denne type fender er også kendt som værende blandt de største gummifendere i verden.

Vi er jævnligt ude og renovere sådanne fendere, da vi med vores renovering kan udbedre fendernes slitage og mærker hurtigt og effektivt, så de igen er funktionsdygtige. Dette er en langt hurtigere og billigere løsning sammenlignet med at investere i en ny.

Se flere billeder af renoveringen her

Hvor bliver gummifenderne brugt?
De enorme fendere er udviklet til at flyde mellem to skibe som beskyttelse under STS-operationer (ship-to-ship), hvor to skibe mødes på havet, og overfører lasten mens de ligger langs hinanden.

For at fenderne kan leve op til de gældende betingelser, er det vigtigt at deres stand er i top, og de må derfor ikke have større slitage, mærker m.m. under operationer.

Følg os på LinkedIn og vær den første til at se flere spændende projekter og løsninger som vi arbejder med i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os - vi lægger et nyt projekt op hver eneste uge. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.048